Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

‘Σβηστά’ το Αιγάλεω στην επόμενη φάση

Published

on

Χωρίς να αντιμετωπίσει την παραμικρή δυσκολία το Αιγάλεω επικράτησε με 4-0 του Απόλλωνα Χαλανδρίου και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ. Το συγκρότημα του Μάρκου Μαυρομάτη έπαιξε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και έφτασε δίκαια στην επικράτηση.

Το ‘Σίτι’ κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και αφού δεν απειλήθηκε καθόλου κατάφερε να επιβάλλει το ρυθμό του.

Η πρώτη καλή φάση σημειώθηκε στο 2′ όταν από κόρνερ του Τζανέτου ο Κοκκιναράς έπιασε την κεφαλιά και έφυγε μόλις άουτ. Στο 16′ ο Βάσος εκτέλεσε το κόρνερ επικίνδυνα όμως κανείς δεν βρέθηκε στην πορεία της μπάλας, ενώ στο 20′ ο Κοκκιναράς παρότι δέχτηκε κράτημα εντός περιοχής δεν υποδείχθηκε κάποια παράβαση. Στο 23′ έγινε κομπίνα ανάμεσα στον Σταύρου και τον Κοκκιναρά με το σουτ του τελευταίου να φεύγει άουτ. Στο 25′ έγινε το 1-0 όταν ο Ρούσσος τροφοδότησε τον Λοϊζίδη και ο τελευταίος με σουτ έκανε το 1-0. Στο 37′ ο Αραμπατζής με όμορφη ατομική ενέργεια έκανε το 2-0 για να έρθει η λήξη του α’ μέρους.

Στην επανάληψη πήρε το όπλο του δυο φορές ο Ρούσσος που σκόραρε ισάριθμες φορές διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Μάρκος Μαυροματης): Βαμβακάς, Ναυπλιώτης, Ταμπακης, Μεταλλινος (60′ Κωτσερίδης), Αρβανίτης, Λοιζίδης, Τζανετος (9′ λ.τρ Σταύρου), Βασος, Αραμπατζης, Ρουσσος, Κοκκιναρας (60′ Πανίδης).

ΑΠΟΛΛΩΝΑ (Χρήστος Βλάχος) Κτενιαδάκης, Βειζάι (29′ λ.τρ. Αρτσάνος), Κανέλλος, Παναγιώτου, Αντωνόπουλος, Γογγολίδης, Σταματής (46′ Κανδεράκης), Γαλανόπουλος,  Παπουτσής (46′ Μητρου), Μπαρδής, Συγγρος.