Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σβηστά το Αιγάλεω στο Ρουφ σε ένα ματς με πολύ ένταση και ξύλο!

Published

on

Άνετο ήταν το πέρασμα του Αιγάλεω από την έδρα του ΠΑΟ Ρουφ αφού επικράτησε με 5-0 και διατήρησε τη διαφορά του από τον 2ο Χαραυγιακό. Πάντως, το ματς περνάει σε δεύτερη μοίρα αφού τα γεγονότα που έλαβαν τη στιγμή που επιτεύχθηκε το τέταρτο γκολ δεν έχει προηγούμενο, με τους φίλους των δυο ομάδων να πιάνονται στα χέρια και την ένταση να κρατάει για περισσότερο από πέντε λεπτά όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα.

Όσον αφορά τον αγώνα, το συγκρότημα του Γιώργου Σουρλή ήταν ανώτερο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και κατάφερε να φτάσει στη νίκη ουσιαστικά από το α’ μέρος αφού το σκορ ήταν 0-2 υπέρ του Σίτι. Από την άλλη, οι κόκκινοι δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα παραμένοντας στην 11η θέση με 23 βαθμούς. Όσον αφορά το Αιγάλεω έφτασε τους 52 βαθμούς και περιμένει το αυριανό ντέρμπι κόντρα στα Σούρμενα για να γίνει γνωστή η διαφορά που θα τον χωρίζει από τους υπόλοιπους διώκτες.

Το ιστορικό σωματείο μπήκε δυνατά στον αγώνα και στο 8′ ο Κοκκιναράς με κεφαλιά έκανε το 1-0 μετά από πάσα του Παπουτσή. Στη συνέχεια του Ρουφ είχε κάποιες ευκαιρίες με τους Φιλιππίδη και Φωτόπουλου όμως δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο 39′ το γκολ του Μεχμέτογλου έκανε το 2-0, με τον Ρούσσο στο 46′ να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 48′ οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο γήπεδο λόγω αποβολής του Καρμαπά με δεύτερη κίτρινη, με τον Καλτσά στο 67′ να κάνει το 4-0. Στο 85′ ο Κοκκιναράς κέρδισε πέναλτι το οποίο μετουσίωσε σε γκολ του Παπουτσής γράφοντας το τελικό 5-0.

ΠΑΟ ΡΟΥΦ(Ανδρέας Μαντζούνης) : Κουνάδης, Καραμπάς, Μέμα, Τριανταφυλλίδης, Ακαρέπης, Σπαγής, Βουλωμένος (46′ Γαλάνης), Χατζημιχάλης, Φιλιππίδης, Λαμπρινάκος (59′ Παγίδας), Φωτόπουλος.
ΑΙΓΑΛΕΩ (Γιώργος Σουρλής) :Μουκέας, Παπουτσής, Τζαφεράκος, Μηλιώνης, Ναυπλιώτης, Παπαθανασίου (56 Λεοντίου), Μεχμέτογλου, Φουκαράς, Ρούσσος (56′ Καλτσάς), Κοκκιναράς, Αραμπατζής (56′ Πασάς).