Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σβηστά το Αιγάλεω, 3-0 τον ΠΑΟ Ρουφ

Published

on

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα και αποδίδοντας κατά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο το Αιγάλεω επικράτησε με 3-0 του ΠΑΟ Ρουφ για την 5η αγωνιστική κάνοντας παράλληλα το 5Χ5 στον 1ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ. Το συγκρότημα του Γιώργου διατήρησε το απόλυτο που τρέχει από την αρχή της σεζόν και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα που θα σημειώσουν οι Άγιοι Ανάργυροι θα παραμείνει στην κορυφή του ομίλου. Από την άλλη, η ομάδα του Θοδωρη Κουτσουδάκη επηρεάστηκε από το γρήγορο τέρμα που δέχτηκε με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να πιάσει την απόδοση που θα ήθελε και μοιραία να γνωρίσει ακόμη μια ήττα. Να σημειωθεί ότι οι κόκκινοι αγνοούν τη νίκη από την πρώτη αγωνιστική όταν και είχαν κερδίσει το Θρίαμβο Χαϊδαρίου εντός έδρας με 2-1.

Κορυφαίος για το Αιγάλεω και του αγώνα ήταν ο Τζόι Τσαρκάνι ο οποίος έκανε ότι ήθελε την αντίπαλη άμυνα δημιουργώντας συνεχή ρήγματα στην άμυνα των φιλοξενούμενων, σερβίροντας μάλιστα τα δυο από τα τρία γκολ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά από τα πρώτα λεπτά δείχνοντας ποιο θα είναι το αφεντικό της συνάντησης. Μόλις στο 5′ ο Πασάς με ωραία εκτέλεση φάουλ βρήκε τον Τζαφεράκο ο οποίος με κεφαλιά δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 1-0. Πριν καλά-καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί το Αιγάλεω πέτυχε και δεύτερο γκολ. Συγκεκριμένα στο 12′ μετά από ωραία αντεπίθεση, ο Τσαρκάνι βρήκε τον Λοϊζίδη με καταπληκτική πάσα και ο Πειραιώτης άσος με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 2-0. Στο 71′ οι δυο ποδοσφαριστές ήταν και πάλι οι πρωταγωνιστές αφού ο Τσαρκάνι τροφοδότησε τον Λοϊζίδη με το τον τελευταίο να πλασάρει ψύχραιμα διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

5′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ 1-0. Φάουλ του Πασά από δεξιά, ο Τζαφεράκος πετάχτηκε στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για το Αιγάλεω.

12′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ 2-0 Ο Τσαρκάνι βρήκε τον Λοϊζίδη με κάθετη πάσα και ο τελευταίος με ψύχραιμο πλασέ δεν δυσκολεύτηκε να διπλασιάσει τα τέρματα για το Αιγάλεω

20′ Ζητάει χέρι το Ρουφ για χέρι του Μηλιώνη με τον Γρίμμα να δείχνει παίζεται

24′ Ο Κοκκιναράς τροφοδότησε τον Λοϊζίδη ο οποίος δεν μπόρεσε σε κενή εστία να κάνει το 3-0.

28 Σημαντική φάση για το Αιγάλεω, όμως το σουτ του Τσαρκάνι δεν βρήκε στόχο

31′ Σουτ του Κοκκιναρά ο Φούνας μπλοκάρει σταθερά

33′ Ζητάει χέρι το Αιγάλεω σε χέρι του Παππά

41′ Ο Κοκκιναράς έδωσε έτοιμο γκολ στον Λοιζίδη όμως ο Πειραιώτης άσος δεν κατάφερε και πάλι να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα σε κενή εστία.

Μέμα

52 Σουτ του Χατζημιχάλη η μπάλα στα χέρια του Τσαϊλάκη

53′ Κόρνερ Φουκαρά κεφαλιά Τσαρκάνι και η μπάλα φεύγει άουτ

57′ Φάουλ Παπουτσή κεφαλιά Πλατανίτη η μπάλα άουτ

62′ Φάουλ Λαμπρινάκου κεφαλιά του Μπέρτζου η μπάλα άουτ

64′ Ο Φωτόπουλος επιχειρεί το σουτ έξω από την περιοχή η μπάλα καταλήξει μόλις άουτ

71′ 3-0 ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ. Ο Τσαρκάνι μετά από ωραίο κοντρόλ βρήκε τον Λοϊζίδη ο οποίος με πλασέ σε κενή εστία δεν δυσκολεύτηκε να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 3-0, πετυχαίνοντας το δεύτερο τέρμα του στην επανάληψη.

73Σουτ του Καρβούνη μπάλα αουτ

ΑΙΓΑΛΕΩ (Γιώργος Σουρλής) Τσαϊλάκης, Τζαφεράκος, Ναυπλιώτης, Παπουτσής, Μηλιώνης, Σταύρου, Τσαρκάνι, Λοιζίδης, Κοκκιναράς (74′ Κωτσερίδης), Πασάς (46′ Πλατανίτης), Φουκαράς (65′ Παπαθανασίου).

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Θοδωρής Κουτσουδάκης)Φούνας, Τσιμπλάκης, Παππάς (46′ Μέμα),Τριανταφύλλου (28′ λ.τρ. Ακαρέπης), Μπέρτζος, Καρβούνης, Γαλάνης (61′ Τριανταφύλλης), Χατζημιχάλης, Μπεκατώρος, Λαμπρινάκος, Φωτόπουλος.