Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

“Σβηστά” 2-0 το Αιγάλεω

Published

on

Χωρίς να φορτσάρει  το Αιγάλεω πήρε την νίκη με 2-0 απέναντι στην Αργυρούπολη στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης»  και  παραμένει στην κορυφή  της κατάταξης  του 1ου ομίλου της Α ΈΠΣΑ

ΟΙ γηπεδούχοι κατάφεραν να μπουν μπροστά στο σκορ στο 25’ όταν ο Κοκκιναράς τροφοδότησε τον Ρούσσο με τον τελευταίο να πλασάρει εύστοχα  τον Λεβέντη. (1-0)

Στο δεύτερο μισό του αγώνα και πάλι το «Σιτυ» είχε τον έλεγχο του ματς έχασε μια δυο καλές ευκαιρίες  με τους Ρούσσο στο 54΄πλάσαρε από καλή θέση άουτ και Μεχμέτογλου στο 72’ την προσπάθεια του οποίου εξουδετέρωσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της Αργυρούπολης.  Το δεύτερο τέρμα για το Αιγάλεω πέτυχε στο 90’ ο Κοκκιναράς  που πλάσαρε τον Λεβέντη μετά από μεταβίβαση του Πασά (2-0)

 

ΑΙΓΑΛΕΩ : Τριανταφύλλου, Παπουτσής, Τζαφεράκος, Μηλιώνης, Ναυπλιώτης, Παπαθανασίου, Μεχμέτογλου (75΄ Κοντιζάς), Φουκαράς, Ρούσσος (78 Ταμπάκης), Κοκινακαράς, Καλτσάς (45΄ Πασάς).

 

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Λεβέντης Δ, Χιόνης, Μουσουλόπουλος, Παπαντωνάκης, Κωνσταντινίδης, Ντούβλης, Λεβέντης, Μαριώτης, Αγγελόπουλος, Κοκκινέλης, Δρακοντίδης.