Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σβηστή «τριάρα» για το Θρίαμβο Χ. επί του Κενταύρου

Published

on

Ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου επέστρεψε στις επιτυχίες επικρατώντας 3-0 του Κενταύρου στο «Τάκης Χαραλαμπίδης». Το συγκρότημα του Νίκου Παπαρούνη δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, όμως έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και είχε απόλυτα τον έλεγχο του αγώνα. Αντίθετα, η ομάδα των Βριλησσίων ήθελε να παρουσιάσει καλή εικόνα, παρά τις απουσίες, στο ντεμπούτο του Γιάννη Θεοδωρίδη και να περιορίσει τις προσπάθειες ενός ποιοτικού αντιπάλου. Μελανό σημείο, ο τραυματισμός του Μιχαήλ στο χέρι, με τον παίκτη να πηγαίνει στο νοσοκομείο και τους φόβους για κάταγμα να είναι πολλοί.

Μόλις στο 10’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ έπειτα από ωραία συνεργασία των Μπερτσιά-Τσαγιάννη, συρτή σέντρα του τελευταίου και κοντινό πλασέ του Αποστολόπουλου. Μάλιστα, ο τελευταίος παραλίγο να σημειώσει το 2-0 στο 28′, όμως ο Κάρο απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ το γυριστό σουτ. Στο 37’ οι φιλοξενούμενοι «φώναξαν» για ανατροπή του Κουτσοβέλη στα όρια της περιοχής, αλλά ο διαιτητής Χαλδαίος έδειξε «παίζετε» όντας κοντά στη φάση.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και πιο συγκεκριμένα στο 48’, οι Χαϊδαριώτες πέτυχαν το 2-0 ύστερα από λάθος του Κάρο (λόγω ήλιου) στη σέντρα του Κακλαμάνου και εύκολο πλασέ του Μπερτσιά σε κενή εστία. Κάπου εκεί το τρίποντο «κλείδωσε». Κακλαμάνος στο 71’ και Ματσιμάνης στο 72’ είχαν από μια καλή στιγμή, όμως ο εξτρέμ του Θριάμβου εξακολουθούσε να «ψάχνει» το γκολ, το οποίο ήρθε, τελικά, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων (3-0) σε γύρισμα του Μπερτσιά. Καλή στιγμή από τον Γαληνάκη στις καθυστερήσεις, με την μπάλα να περνάει παράλληλα με την εστία του Αργυρόπουλου.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χαλδαίος Ι., Κοκαρίδας Ν., Κολλιάκος Α.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ Χ. (Νίκος Παπαρούνης): Αργυρόπουλος, Μπάκας Α. (68’ Μπανιάς), Καλιακούδας (80’ Υφαντής), Θανόπουλος, Μαούνης, Τσιούλος Π., Μπερτσιάς, Τσούκης, Αποστολόπουλος, Κακλαμάνος, Τσαγιάννης (73’ Σκεπετάρης).

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ (Γιάννης Θεοδωρίδης): Κάρο, Θεοδωρίδης Α., Γαληνάκης, Τούντας, Κολιός, Αντωνόπουλος (71’ Δέτσης), Μανίκας, Κουτσουβέλης, Ματσιμάνης (82’ Μωραΐτης), Μπότση, Μιχαήλ (57’ λ.τρ. Κοντογιάννης).