Connect with us

stoplekto

Σειρά φιλικών ο Αετός Κορυδαλλού

Τέλος ο Ζαλαώρας από προπονητής τερματοφυλάκων

Published

on

Συνεχίζονται τα φιλικά παιχνίδια του Αετού Κορυδαλλού. Αύριο Σάββατο στις 17.00 η ομάδα αγωνίζεται στο Περιστέρι με την ομάδα Νέων του Ατρομήτου ο Λουκάς Κάλλας.. Την Δευτέρα στις 18.30 θα παίξει στο Π. Νικολαΐδης με τον Ήφαιστο  και την Τετάρτη στις 18.00 με τον Ερμή στον Κορυδαλλό .

*Στις 28/5 θα πραγματοποιηθεί Γ.Σ. του συλλόγου με οικονομικό και  διοικητικό απολογισμό .

*Σε αναζήτηση προπονητή τερματοφυλάκων βρίσκεται ο Αετός Κορυδαλλού μετά την λύση κοινή συναινέσει της συνεργασίας με τον Γιάννη Ζαλαώρα . Ο Σπύρος Κουνέλης αποφασίστηκε να  είναι τελικά μόνο συνεργάτης του Λεωνίδα Πανοηλία.

Σε επικοινωνία του με τη στήλη ο Γιάννης Ζαλαώρας δήλωσε σχετικά:

Ήταν 2 υπέροχα χρόνια που μέσα στα οποία πήρα  αλλά και έδωσα πολλά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ΟΛΗ την οικογένεια του Αετού , Δ.Σ , προπονητές, ποδοσφαιριστές ,τους αγνούς φιλάθλους καθώς και ΟΛΟΥΣ τους τερματοφύλακες με τους οποίους συνεργάστηκα τόσο στην πρώτη ομάδα όσο  και στις ακαδημίες του συλλόγου. Ο ΑΕΤΟΣ με βοήθησε αρκετά στο να προβάλω την δουλειά μου και ότι έχω καταφέρει ως τώρα το οφείλω σε αυτόν  . Εύχομαι στην ομάδα να πετύχει τους στόχους στο επόμενο πρωτάθλημα και να έχουν όλοι οι ποδοσφαιριστές υγεία και πάντα επιτυχίες.»

Α.ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply