Connect with us

stoplekto

Σεπολιακός: «Μας έχουν δείξει από το παρελθόν ποια ομάδα είναι βρώμικη»

Απάντηση στον προπονητή του ΠΑΟΚ Μάνδρας

Published

on

Ανταπάντηση στα όσα είπε με επιστολή του πριν μερικές μέρες ο προπονητής του ΠΑΟΚ Μάνδρας Μιχάλης Κάσδαγλης , δίνει σήμερα η διοίκηση του Σεπολιακού .Αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Οι απαράδεκτες δηλώσεις και εκδηλώσεις εκ μέρους του προπονητή του ΠΑΟΚ Μάνδρας ο οποίος παρά τις παροτρύνσεις μας κατά την λήξη του αγώνα να συνοδέψει την ομάδα του στα αποδυτήρια για την αποφυγή επεισοδίων ( μιας και το σκορ δεν ήταν το επιθυμητό για εκείνους ) όχι μόνο καλό δεν έκαναν αλλά οδήγησαν και τον αρχηγό τους Μαρούγκα Μελέτη να επιτεθεί στον ποδοσφαιριστή μας Αργείτη Γιάννη χτυπώντας τον στο κεφάλι.

Ακολούθησε σύρραξη εκ μέρους οπαδών και παικτών του ΠΑΟΚ Μάνδρας η οποία έληξε χάρη στην επέμβαση του Προέδρου και αντιπροέδρου της ομάδας μας.. προς στιγμή βέβαια, γιατί οι φιλοξενούμενοι ετοίμαζαν καρτέρι στους παίκτες μας με την καθοδήγηση  του προπονητή τους και του αρχηγού τους.

Η διοίκηση της ομάδας μας μόνο σκοπό είχε την αποτροπή και λήξη των γεγονότων παρά την αδιαφορία της αντιπάλου διοίκησης.

Ούτε φοβηθήκαμε αλλά ούτε και πρόκειται παρά τις απειλές του κου Μαρούγκα Μελέτη και ενώπιον του διαιτητή κου Τζωρτζάκου. Ποιο συγκεκριμένα ο παίκτης ανέφερε ότι “είμαι τρελός εγώ θα πεθάνετε στην Μάνδρα και θα βρω που κάνετε προπόνηση κλπ κλπ .

Μας έχουν δείξει στο παρελθόν πια ομάδα είναι “βρώμικη” και πια ομάδα προκαλεί επεισόδια εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Αυτά που αναφέρονται για τον ποδοσφαιριστή μας είναι αναληθή και δεν έχει καταφερθεί εναντίον αντιπάλου ποτέ στο παρελθόν.

Απλά οι συνήθεις “ύποπτοι” έψαχναν πρόφαση για το “ατυχές” αποτέλεσμα και βρήκαν ως εξιλαστήριο θύμα τον ποδοσφαιριστή μας.

Λυπούμαστε για τις απώλειες του κυρίου Μαρούγκα αλλά αν ο παίκτης ήταν ψυχολογικά φορτισμένος δεν ευθύνονται οι ποδοσφαιριστές μας.

Τέλος να θυμίσουμε στον κο  Κάσδαγλη ότι οι προπονητές γενικότερα πρέπει να μεταφέρουν εκτός από αγωνιστικές οδηγίες και πολιτιστικές αξίες οι οποίες θα διαμορφώνουν χαρακτήρες με σεβασμό και αξιοπρέπεια, πράγμα άγνωστο από ότι φαίνεται για εκέινον. »

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply