Connect with us

8ος Όμιλος

Σερβιλάκης η επόμενη μεταγραφή της Επισκοπής

Published

on

Ο Γιώργος Σερβιλάκης αποτελεί το επόμενο μεταγραφικό… χτύπημα της Επισκοπής


Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής έρχεται να ενισχύσει την αριστερή πτέρυγα της ομάδας , υποσχόμενος να βοηθήσει στο μέγιστο δυνατό.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Σερβιλάκη. Ο Ρεθεμνιώτης πέρασε από τα γραφεία της ομάδας και συμφώνησε σε όλα. Ο αριστερός μπακ, έχει γεννηθεί στις 18 Μαΐου του 1997 και έχει ύψος 1,75μ.. Το ποδόσφαιρο το πρωτοξεκίνησε στις ακαδημίες του Αστέρα και έπειτα πήγε σ’ αυτές του Ρέθυμνο ΠΣ.. Σε ηλικία 13 χρονών εντάχθηκε στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού περνώντας τις πύλες της Παιανίας παίζοντας σε όλες τις ομάδες «Κ».

Το 2016 έγινε επαγγελματίας με την ομάδα του τριφυλλιού και το 2017 αποδεσμεύθηκε για να πάρει μεταγραφή στον Κισσαμικό.
Από σήμερα ανήκει κι επίσημα στην Επισκοπή. Ο σύλλογός μας τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες».

Γ. Σερβιλάκης: «Είμαι πολύ αισιόδοξος»

Λίγο μετά τη συμφωνία, ο Γιώργος Σερβιλάκης δήλωσε με νόημα: «Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της Επισκοπής που με πιστεύει και μου δίνει την ευκαιρία να δείξω τι είμαι και τι έχω μέσα μου (ψυχικά και σωματικά). Είμαι πολύ αισιόδοξος για την χρονιά που έρχεται. Πιστεύω επίσης πολύ σ’ αυτόν τον σύλλογο. Είναι από την πόλη μου και θα μπορώ να βγάλω τον καλύτερό μου εαυτό.
Να έχουμε όλη υγεία και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν».