Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σεφτέ η Διάνα Ηλιούπολης

Published

on

Πρώτη νίκη για την Διάνα Ηλιούπολης στο πρωτάθλημα. Οι ‘κυανέρυθροι’ επικράτησαν της Ειρήνης Πετρούπολης πιο δύσκολα απ’ότι μαρτυρά το τελικό 3-0. Έτσι, έφτασαν τους 4 πόντους, σε αντίθεση με την ομάδα της Πετρούπολης που παραμένει τελευταία δίχως πόντο. Το σκορ άνοιξε στο 13′ ο Καλουδιώτης με εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τους Σκεπετάρη και Χαρισάκη. Στη συνέχεια του ημιχρόνου χάθηκαν φάσεις εκατέρωθεν, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και 42′ έχασαν σημαντική ευκαιρία για να ισοφαρίσουν με το δοκάρι του Σκεπετάρη. Στο δεύτερο μέρος, η είσοδος του Τσαβαλιά αποδείχθηκε κλειδί για τους ‘Ηλιουπολίτες’, αφού ο νεαρός μεσοεπιθετικός σφράγισε το τρίποντο για το συγκρότημα του Γιάννη Τάπραντζη στο 70′ και το 85′ έπειτα από ωραίες συνεργασίες.

Διαιτητές: Κατοίκος Κ., Λιαμπότης Μ., Δεληθοδωρής Κ.

Διάνα (Γιάννης Τάπραντζης): Κόρρας, Φραγκάκος Λ. (84′ Φραγκάκος Η.), Λουτσάι, Μπελέρης, Απέργης Α., Βιτωράτος, Καλουδιώτης, Μαρτζέλος (73′ Μπαλαφούτης Α.), Παππάς (63′ Τσαβαλιάς), Μπαλαφούτης Χ., Σταθακόπουλος.

Ειρήνη (Νίκος Κουνάδης): Μουζάκης, Κοτσέκου (67′ Μπίτζας), Ασφής, Σκεπετάρης (46′ λ.τρ. Κατσίπης), Λιόντος, Χαρισάκης, Τσολάνης, Παπαθανασίου (52′ Δαρδαμάνης), Τζαμαλής, Γουδέλης, Κουνάδης.

Photo: Sportifico.gr