Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

‘Σεφτέ’ ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου κόντρα στην Ηλιούπολη

Published

on

Στο δεύτερο παιχνίδι προετοιμασίας του ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου επικράτησε 2-1 της Ηλιούπολης στο ‘Τάκης Χαραλαμπίδης’. Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό από πλευρά ποιότητας και φάσεων, με αποτέλεσμα οι δύο προπονητές να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα ενώ έκαναν αρκετές δοκιμές. Ο Θρίαμβος εμφανίστηκε βελτιωμένος σε σχέση με το φιλικό κόντρα στον Ασπρόπυργο, ενώ οι ‘κυανέρυθροι’ έπαιξαν τον πρώτο τους αγώνα για φέτος. Οι παίκτες του Μάκη Μπαλαγιάννη βρήκαν ευκαιρία να χαλαρώσουν από τις προπονήσεις και ο έμπειρος τεχνικός να δοκιμάσει ορισμένους αθλητές ώστε να αποφασίσει για το μέλλον τους. Όσον αφορά την έκβαση του αγώνα, ο Μαστρογιάννης άνοιξε στο πρώτο ημίχρονο το σκορ έπειτα από φάουλ του Σκεπετάρη. Στην επανάληψη, ο Καραγεώργος ισοφάρισε περίπου στο 70′ εκτελώντας ένα υπέροχο φάουλ, όπως συνήθιζε στον Άγιο Ιερόθεο, και το τελικό 2-1 σφράγισε λίγο μετά το 80′ ο Σεργιάνι πλασάροντας έπειτα από πάσα του Μπάκα.

Θρίαμβος Χ. (Χρήστος Κιούρκος): Παπαδιώτης, Τσιούλος, Ντουλές, Γκάτζιος, Υφαντής, Μαστρογιάννης, Σκεπετάρης, Αποστολόπουλος, Τσαγιάννης, Πατέλης, Μπακας. Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν και οι: Σκυριώτης, Θανόπουλος, Γιαννούλης, Παπαδάς, Μπάκας, Σεργιάνι, Τσιούλος, Μπανιάς, Παπαναστασίου, Μπάκας, Καλύλας.

Ηλιούπολη (Μάκης Μπαλαγιάννης): Μητρογιάννης, Θάνος, Καρύδης, Μεσσίνι, Χουχουλής, Μελετιάδης, Ζουμπουνέλης, Γάγγος, Ορφανός, Παπαχρήστου, Γεμιστός. Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν και οι: Γουλής (75′ Παπατζίμας), Κασιμάτης (Υπό Δοκιμή), Χάιδος (Υπό Δοκιμή), Γκουγκουλής (Υπό Δοκιμή), Ντα Κόστα (Υπό Δοκιμή), Μπότσαλης (Υπό Δοκιμή), Καραγεώργος.