Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σεφτέ στις νίκες η Δόξα Βύρωνος, 1-0 τους Αγίους Αναργύρους

Published

on

Την πρώτη της νίκη πήρε η Δόξα Βύρωνος, που με γκολ λίγο πριν την εκπνοή νίκησε τους Αγίους Αναργύρους με 1-0.

 

Έφτασε έτσι τους 4 βαθμούς,ενώ οι Άγιοι Ανάργυροι παραμένουν χωρίς νίκη με μόλις ένα βαθμό. Η νίκη της Δόξας κρίνεται σε γενικές γραμμές δίκαιη αφού στο 2ο μέρος ήταν καλύτερη. Οι φιλοξενούμενοι απογοήτευσαν και υπέστησαν μια ακόμη ήττα, έστω και με <<σκληρό>> τρόπο…

 

Το πρώτο μέρος θα ξεχαστεί γρήγορα αφού οι δύο ομάδες κυριολεκτικά ταλαιπώρησαν το άθλημα και όσους παρακολούθησαν την αναμέτρηση. Στο δεύτερο οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους, αλλά πότε οι κακές επιλογές και πότε ο εξαιρετικός Χανιώτης δεν τους επέτρεψαν α σκοράρουν. Τελικά τα κατάφεραν στο 90′ όταν ο Πλούμης βρέθηκε πίσω από την πλάτη της άμυνας και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0, που ήταν και το τελικό σκορ.

 

ΔΟΞΑ ΒΎΡΩΝΟΣ: Τζίνας, Τζάρτζαλος, Χιώτης, Χαλβατζής, Σκόρδος (70′ Κύλογλου), Τσινάρη (46′ Κουτσαυτίκης),Τσαουρδάς (70′ Ρόπας), Πλούμης, Ρίζος, Καλαμάρης (59′ Βελής).

 

ΆΓΙΟΙ ΑΝΆΡΓΥΡΟΙ: Χανιώτης, Βυζανιάρης, Τσαγκαράκης (46′ Σιαλμάς), Χαραλάμπου, Δενελάβας, Γεωργαμλής, Ρουμελιώτης (51′ λ.τ. Τσάμογλου), Χριστοδούλου (70′ Καστόρας), Κεχρής, Κατσίβελας (85′ Μακρής), Ζαρκαδούλας.