Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σεφτέ στις νίκες ο Απόλλων Αθηνών Δάφνη, 4-1 εκτός τον Αγιο Θωμά

Published

on

Κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση ο Απόλλων Αθηνών Δάφνη πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και μάλιστα με εμφατικό τρόπο, επικρατώντας εκτός έδρας επ/ί του Αγίου Θωμά με 4-1.

Εφτασε έτσι τους 7 βαθμούς, ενώ ο Αγιος Θωμάς έκανε απογοητευτική εμφάνιση και υπέστη την 9η ήττα του σε ισάριθμα παιχνίδια.

Στο 43 ο Τριανταφυλλίδης έκανε το 0-1, με τον Πετανάι στο 48′ να κάνει το 0-2. Στο 54′ ο Ριζβάνι έκανε το 0-3,  ενώ ο Πετανάι  στο 80′ με το 2ο προσωπικό του γκολ ανέβασε το  και  δείκτη του σκορ στο 0-4. Το τελικό 1-4 διαμόρφωσε  ο Τζώρτζης στο 89′ πετυχαίνοντας τοιο γκολ της τιμής για τους γηπεδούχους.

ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ (Στεφανος Σοϊλεμές): Καυκιάς, Βαϊόπουλος (54′ Πετράκης), Βουτυράς, Νικάκης, Παπαζαφειρόπουλος, Ζαρκαδούλας, Τζώρτζης, Τετώρος (54′ Γκουρνέλος), Βάρφη (58′ Μεταξούλης), Κολοβός, Μιχάι.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΔΑΦΝΗ (Μάρκος Μαυρομάτης): Δράκο, Βλαχονικολέας (70′ Δούρος), Αμπεντινάι (85′ Τσαλέρας), Ασημακόπουλος, Χασκής, Μάλκο, Τριανταφυλλίδης, Χρήστου, Ριζβάνι (81′ Φούντας), Πετανάι (81′ Νίκας), Δημητρόπουλος (85′ Χάσκα).