Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σε άνοδο το Χαϊδάρι 3-1 τον Φωστήρα Ηλιούπολης

Published

on

Τη δύναμη της έδρας του εκμεταλλεύτηκε το Χαϊδάρι επικρατώντας του Φωστήρα Ηλιούπολης με 3-1 σε παιχνίδι γα την 9η αγωνιστική του 2ου ομίλου στην Α’ ΕΠΣΑ. Η ομάδα των δυτικών προαστίων που πανηγύρισε την τέταρτη νίκη της στο πρωτάθλημα απέδωσε καλό ποδόσφαιρο και πήρε τη νίκη απέναντι σε έναν σύνολο που αν και πάλεψε αρκετά δεν κατάφερε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα. Με το τρίποντο αυτό οι Χαϊδαριώτες έπιασε στον Χολαργό στην 4η θέση αφού οι δυο ομάδες έχουν συγκεντρώσει από κοινού 16 βαθμούς, ενώ η ομάδα της Ηλιούπολης έμεινε 9 βαθμούς και στην 10η θέση όπου συγκατοικεί μαζί με τον Ιάσονα.

Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγώνα και κατάφεραν να μετουσιώσουν την πίεση τους σε γκολ στο 44′ με τον Καρώνα να γράφει το 1-0. Νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 25′ οι γηπεδούχοι είχαν χάσει πέναλτι, όταν ο  Ρούσσα είδε την εκτέλεση του να σταματάει στον Μωραϊτη. Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Μπατής ο οποίος με δυο προσωπικά γκολ (58′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτυ, 69′) ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να μειώσουν όμως η προσπάθεια του Νίκου Ασωνίτη στο 70′ κατέληξε στο δοκάρι, για να έρθει ο ίδιος ποδοσφαιριστής 5′ αργότερα και να διαμορφώσει το τελικό 3-1.

ΧΑΪΔΑΡΙ: Μίχος, Πολίτης, Νούλας, Κασάπης, Πανταζόπουλος, Μπατής, Καρώνας, Χριστούλης, Καλαμπαλίκης (81′ Κάνι), Ρούσα (72 Ροκάκης), Μουρεζίνης (61′ Κοτσολάκος).

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Μωραϊτης, Χρήστου, Σκεμπές, Ασωνίτης Β., Νασκο (46′ Περρώνης), Μπαρδάκης, Τοπάλι (66′ Παπαδημόπουλος), Σάχου, Ασωνίτης Ν., Φάρος, Τσικριτέας (76′ Κανέλλος).