Connect with us

stoplekto

Σε αναζήτηση ομάδας ο Παναγιωτάκης

Published

on

Τον επόμενο σταθμό στη καριέρα του καλείται να αναζητήσει ο Σταύρος Παναγιωτάκης. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός αποφάσισε να αποχωρήσει από τα Πετράλωνα, παρέλαβε το δελτίο του εδώ και λίγες ημέρες και πλέον συνομιλεί εξετάζοντας διεξοδικά προτάσεις ορισμένων ομάδων.

Ο 27χρονος άσος που ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και μπορεί να αγωνιστεί ως σέντερ φορ-δεκάρι-οκτάρι, τη περασμένη σεζόν υπό τις οδηγίες του Γαληνού Νικολαΐδη πραγματοποίησε μόλις 15 συμμετοχές και πέτυχε 5 τέρματα. Το κοντέρ του θα μπορούσε να καταγράψει περισσότερα, όμως η κόκκινη κάρτα που δέχθηκε την 20η αγωνιστική κόντρα στον Άτταλο του στέρησε αρκετές εμφανίσεις από τον Μάρτιο κι έπειτα.

Στη καριέρα του έχει συλλέξει αρκετά «παράσημα», ενώ αποκόμισε πολλές εμπειρίες από νωρίς. Μετά το «τριφύλλι», διατέλεσε αρχηγός στις μικρές ομάδες του Αιγάλεω κι εν συνεχεία μετακόμισε στον Ζέφυρο, όπου ξεχώρισε εξασφαλίζοντας μεταγραφή στον Θρασύβουλο. Όμως, μια ρήξη χιαστού που υπέστη σε φιλικό προετοιμασίας ακύρωσε τη συμφωνία και επέστρεψε μετά από καιρό στο Ζέφυρο. Ακολούθησαν το Χαϊδάρι (Δ’ Εθνική), η Καλαμάτα (Γ’ Εθνική), η Θύελλα Αγ. Δημητρίου (Β’ ΕΠΣΑ), τα Σούρμενα (Α’ ΕΠΣΑ) και η Ειρήνη Πετρούπολης (Β’ ΕΠΣΑ) αφήνοντας θετικότατες εντυπώσεις.