Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Σε αναμονή η επικύρωση βαθμολογίας της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣΔΑ

Published

on

epsda-apotelesmata

Μετά και το προχθεσινό ΔΣ που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ένωσης, συζητήθηκαν αιτήματα του Πανελευσινιακού, παρουσία του σωματείου, το οποίο εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο Κώστα Αθανασίου.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες που σας μεταφέρει αποκλειστικά το stoplekto.gr, ο Πανελευσινιακός προχώρησε σε καταγγελία κατά του Θρασύβουλου, για την μη εμφάνισή του στον μεταξύ τους αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής. Η διοίκηση της ΕΠΣΔΑ θα ακολουθήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες, στέλνοντας την καταγγελία στην νομική υπηρεσία της ΕΠΟ. Κάτι το οποίο θα καθυστερήσει την επικύρωση της βαθμολογίας.

Ακόμα, οι “Σταχυοφόροι” μέσα στα αιτήματά τους ζήτησαν το παιχνίδι με τον Θρασύβουλο να πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία, ενώ ακόμα έθεσαν και στο τραπέζι τη διεξαγωγή μπαράζ ανόδου με τον Ακράτητο για την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Αιτήματα δύσκολο να εφαρμοστούν, βάσει κανονισμών του ΚΑΠ.

Από κει και πέρα, η Ένωση αναμένει υπόμνημα από το σωματείο του Θρασύβουλου μέχρι τη Μεγάλη Δευτέρα, ενώ θα εξετάσει παράλληλα τις κυρώσεις που προβλέπονται βάση της προκήρυξης του πρωταθλήματος.