Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Σε εξέλιξη ο προγραμματισμός στον ΑΟ Κορυδαλλό

Published

on

Να “πλεύσει” ξανά προς την Α’ κατηγορία θέλει ο ΑΟ Κορυδαλλός αφού υποβιβάστηκε μετά από 4 χρόνια στην Β’ κατηγορία.

Ο προγραμματισμός βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με υπεύθυνους για αυτόν τον σχεδιασμό να είναι ο αντιπρόεδρος Γιάννης Λεκάκης, ο Νίκος Χοχλάκης, ο προπονητής Μανώλης Πράσινος και ο βοηθός προπονητή Μανώλης Καραντινός.

Με λεπτομέρειες να μένουν για τον γυμναστή, το team για την ανδρική ομάδα έχει ως εξής : Υπεύθυνος αντρικού τμήματος ο μέχρι πρότινος γενικός αρχηγός Νίκος Χοχλάκης που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αποχωρεί από τη θέση του γενικού αρχηγού μετά από 12 χρόνια όπου στη θέση αυτή θα είναι ένας “παλιός” , ο Βαγγέλης Ρούσσης.

Ο Βαγγέλης Ρούσσης παλαίμαχος παίκτης της ομάδος ήταν ξανά γενικός αρχηγός του Κορυδαλλού πριν αναλάβει ο Χοχλάκης από το 2003 μέχρι το 2007. Προπονητής ο άνθρωπος που στηρίζει τον Κορυδαλλό όπου και όπως του ζητηθεί από το 1988 Μανώλης Πράσινος.

Βοηθός προπονητή η “ψυχή” της πολύ δύσκολης χρονιάς που πέρασε όπου παρείχε και θα παρέχει τις υπηρεσίες του αφιλοκερδώς ο Μανώλης Καραντινός. Προπονητής τερματοφυλάκων για 7η χρονιά ποιος άλλος….ο Παναγιώτης Κατσικώστας από τους κορυφαίους προπονητές τερματοφυλάκων στον Πειραιά και όχι μόνο.

Όσο αναφορά στα μετεγγραφικά η διοίκηση του Κορυδαλλού είναι πολύ κοντά στην πρώτη σημαντική μετεγγραφή όπου ίσως να χρειαστεί να βρει και προπονητήριο “τοξοβολίας”….αναμένονται εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα