Connect with us

stoplekto

Σε επαγγελματικές βάσεις η Κύπρος Κορυδαλλού

Published

on

Ξεκίνησε την Δευτέρα την προετοιμασία της η Κύπρος Κορυδαλλού .Οι προπονήσεις γίνονται στο ΔΑΚ Κορυδαλλού καθώς και στο προπονητικό κέντρο της ομάδας , τις αθλητικές εγκαταστάσεις Soccerino FC , εκεί  όπου έχουν προγραμματιστεί να γίνουν οι  εργομετρικές μετρήσεις των παικτών.

Η ομάδα κράτησε ένα πολύ καλό κορμό από το περυσινό ρόστερ και σε αυτόν πρόσθεσε αρκετά νέα πρόσωπα τα οποία ταιριάζουν με τις φιλοδοξίες και τους στόχους που έχουν τεθεί.

Στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας βρίσκεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ο Νίκος Κούστας που μαζί με τους συνεργάτες του προετοιμάζονται κατάλληλα ώστε να μπουν οι απαραίτητες βάσεις  για τη νέα περίοδο.

Τεχνικός διευθυντής και Γενικός Αρχηγός είναι ο Αλέκος Λιθόπουλος. Βοηθός προπονητή και υπεύθυνο φυσικής κατάστασης ο Τάσος Ανδριώτης. Προπονητής τερματοφυλάκων ο Μάριος Μπέλιας. Φυσικοθεραπευτής ο Βασίλης Μανίκας και φροντιστής ο Βασίλης Γκέκα.

  • Τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα στα πλαίσια της προετοιμασίας της είναι με : Ίλιον ( 20/8) εκτός), Παπάγου 27/8( εντός) Θύελλα Αχιλλέα(31/8) εντός, Αγία Παρασκευή (3/9 )εκτός,  Χαραυγή( 7/9) εκτός, Άγιο Ιερόθεο( 11/9) εκτός.