Connect with us

stoplekto

Σε καλό δρόμο για το ΣΕΦ

Published

on

Συνάντηση με την Διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά (ΕΠΣΠ) και τον Δήμαρχο Πειραιά Γ. Μώραλη είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης, όπου συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Ιδιαίτερα συζητήθηκε το θέμα της ανακατασκευής του γηπέδου της ΕΠΣΠ, στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ), που εκκρεμεί εδώ και μια πενταετία παρότι είναι απολύτως αναγκαίο καθώς καλύπτει τις ανάγκες αθλητών από 8 ερασιτεχνικά σωματεία του Πειραιά.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά ενημέρωσε την ΕΠΣΠ η Περιφέρεια Αττικής θα προχωρήσει σε αναμόρφωση του προϋπολογισμού της, ώστε να αυξηθεί το κονδύλι για την ανακατασκευή του συγκεκριμένου γηπέδου σε 680.000 € από 350.000 € και να υλοποιηθεί το έργο από την Π.Ε. Πειραιά.
.* Για τη συνάντηση αυτή από την ΕΠΣΠ την οποία εκπροσώπησαν ο Γενικός Γραμματέας Γιάννης Σπάθας οι δυο αντιπρόεδροι Κώστας  Χολέβας , Αποστόλης Μαρούλης και ο πρόεδρος της  Επιτροπής Παρατηρητών Λουκάς Κανδύλης εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση :

«Μετά την συνάντηση που είχαμε με τον Αντιπεριφερειάρχη Πειραιώς και  νήσων Γιώργου Γαβρίλη παρόντος και του δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη  καταλάβαμε  ότι κάτι έχει αρχίσει και αλλάζει  στην συμπεριφορά των οργάνων της Πολιτείας και του Δήμου Πειραιά απέναντι στα προβλήματα των γηπέδων των ερασιτεχνικών σωματείων .. Ξεκινώντας από το γήπεδο του ΣΕΦ και μικροβελτιώσεις σε άλλα γήπεδα του Πειραιά. Εργασίες συντονισμού που δεν τις είχαμε ξαναδεί την τελευταία τριετία . Πιστεύουμε ότι οι γραφειοκρατικές διατυπώσεις θα τελειώσουν εντός εξαμήνου και θα προχωρήσουμε στη διαδικασία των έργων .»