Connect with us

stoplekto

Σε κρίση(;) ο Αστέρας Μαγούλας- Τοποθέτηση “φωτιά” από τον Μέγα Καραμπίνη

Published

on

Το τοπικό ποδόσφαιρο έχει μπει στην αδράνεια εδώ και μισό χρόνο. Με αφορμή τη σταδιακή επανεκκίνησή του, αρκετά σωματεία ξεκινούν τις απαιτούμενες διαδικασίες, ώστε να προετοιμαστούν για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν η πλειοψηφία των ομάδων είναι πολλές. Μία από αυτές, ο Αστέρας Μαγούλας, ένα ιστορικό σωματείο της ΕΠΣΔΑ, πρόσφατα έμεινε “ακέφαλος”, λόγω της παραίτησης του Προέδρου Δημήτρη Σερεμέτη. Χθες το απόγευμα ένας πιστός και διαχρονικός εργάτης του σωματείου και του ποδοσφαίρου γενικότερα, ο Μέγας Καραμπίνης, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό μια μακροσκελέστατη ανάρτηση, στην οποία θέτει τους προβληματισμούς του για το μέλλον του συλλόγου.
Ακολουθεί η σχετική δημοσίευση:
“Δραστηριοτήτων ….. Ασυνέχεια (;;;)
Αθλητικός Σύλλογος δραστηριοποιούμενος επί τριάντα και πλέον έτη στην Μαγούλα Αττικής έλαβε και συνεχίζει να λαμβάνει γενικευμένη απαξία από το σύνολο της τοπικής κοινωνίας … (!!!)
Καταγραφή γεγονότων …
Μάρτιος 2020, Αναστολή Αγωνιστικών Δραστηριοτήτων λόγω της πανδημίας (Cov-19).
Ιούνιος – Ιούλιος 2020. Το ΔΣ διεξήγαγε τέσσερις στον αριθμό ΓΣ σύμφωνα με το καταστατικό, χωρίς καμία συμμετοχή μελών και συμπολιτών.
Σεπτέμβριος 2020, Μετά Βίας επαν-εκκίνησε, μετά την πρώτη παύση, λόγω της πανδημίας (Cov-19).
Νοέμβριος 2020, Ανεστάλη η αγωνιστική του λειτουργία λόγω της πανδημίας (Cov-19).
Νοέμβριος 2020 – Απρίλιος 2021, Δεν κατεγράφη καμία Διοικητική δραστηριότητα.
Αρχές Μαΐου 2021, έμεινε Ακέφαλος.
Έκτοτε … η τύχη του …(;;;)
Εκ θαύματος ……. ο Αθλητικός Σύλλογος, αναφέρετε στις 30/05/2021 σε Post Συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας Μαγούλας, ως σημείο συνάντησης για άλλη δράση.
Μήπως πλέον, ο σύλλογος αποτελεί απλό τοπωνύμιο και όχι «Ζωντανό Οργανισμό» … προάγοντας τις Αξίες του Αθλητισμού και του Πολιτισμού. Αξίες που αποτελούν «Φωτεινό Παράδειγμα» για τους νέους της πόλης μας (;;;)
Ερωτήματα που μου γεννούνται …
Α) Προς τα υπολειπόμενα μέλη του ΔΣ. Μήπως γνωρίζουν:
1. Εάν έχουν εκτελεσθεί εντός των προβλεπόμενων χρονικών ορίων οι απορρέουσες ενέργειες (Διοικητικές, Ταμιακές, Οικονομικές, Φορολογικές) ως όφειλαν (;;;)
2. Προτίθενται να αναλάβουν Άμεσα, τις αυτές δράσεις που απορρέουν από τις τελευταίες εξελίξεις (;;;)
3. Προτίθενται να ενημερώσουν το συντομότερο τα Ενεργά Μέλη του Συλλόγου και τους συμπολίτες μας για τις προθέσεις τους (;;;)
4. Προτίθενται να προβούν Άμεσα σε καταστατικές διεργασίες (;;;)
Β) Προς τους συμπολίτες μου, της Μαγούλα Αττικής, «Αυτόχθονες» και «Ξένους»
1. Έχουμε την πρόθεση να ενεργοποιηθούμε επί του θέματος ….. και να σταματήσουμε να λειτουργούμε «δια της Αναθέσεως» (;;;)
2. Προτιθέμεθα να σηκωθούμε από τις «δροσερές» καρέκλες …. που προσφέρουν τα Πλατάνια (;;;)
3. Μπορούμε να αφήσουμε στην άκρη αυτά που μας Διχάζουν, και να πορευτούμε με αυτά που μας Ενώνουν … Δηλαδή το Μέλλον των παιδιών μας (;;;)
4. Είναι δυνατόν, Έστω και την ύστατη ώρα να μην επαφιέμεθα από τα «Ξένα» Κέντρα Λήψεως Αποφάσεων … που τα Επικαλούμαστε … Όποτε μας συμφέρει (;;;)
5. Είναι δυνατό να μην κρίνουμε τις πράξεις των άλλων, αλλά να αναλάβουμε πρωτοβουλίες για την επανεκκίνηση του Συλλόγου (;;;)
6. Οι φέροντες θέση ευθύνης στην τοπική Κοινωνία … θα αναλάβουν Δράση … Καλές οι «εξωγενείς» … Χωρίς «ενδογενείς» όμως, … Μήπως συμβάλουμε στην απαξίωση της Ιστορίας μας (;;;)
7. Έχουμε αναλογιστεί τι θα απογίνει το Γήπεδο Ποδοσφαίρου, της Δημοτικής Ενότητας Μαγούλας (;;;)
8. Θα είχε περάσει ποτέ … από το νου των Ιδρυτών … η σημερινή μας κατάντια (;;;)
… όποιος κατάλαβε … Κατάλαβε … και Κλείνω …
«Η Πράξη είναι Ατομική, η Ευθύνη Συλλογική»
Σιμόν Βίζενταλ, 1908-2005″.