Connect with us

5ος Όμιλος

Σε κυκλοφορία τα διαρκείας του ΑΟΑΝ

Published

on

Κυκλοφόρησαν οι κάρτες διαρκείας της ομάδας του ΑΟΑΝ όπου χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες.

Η πρώτη αφορά τους φοιτητές με το κόστοχς να κυμαίνεται στα 50 ευρώ ενώ για την αγορά του χρειάζεται η επίδειξη του φοιτητικού πάσο. Η δεύτερα ανέρχεται στα 100 ευρώ και η τρίτη στα 150 ευρώ όπου οι κάτοχοι του θα έχον το προνόμιο για δωρεάν πρόσβαση στον μπουφέ.

Το κειμενο

Από Δευτέρα 15/7 ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2019/2020 όπου η ομάδα μας θα συμμετέχει στη Γ’ εθνική κατηγορία!
Τα διαρκείας χωρίζονται σε 3 κατηγορίες και είναι οι ακόλουθες:

?GOLD EDITION
Περιλαμβάνει όλα τα εντός έδρας παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο που είναι περίπου 20 καθώς και όλα τα φιλικά σε αριθμημένη θέση στη κεντρική θύρα του γηπέδου και δωρεάν πρόσβαση στο μπουφέ!

Τιμή 150€

?BLUE EDITION
Περιλαμβάνει όλα τα εντός έδρας παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο που είναι περίπου 20 καθώς και όλα τα φιλικά σε αριθμημένη θέση δίπλα στη κεντρική θύρα του γηπέδου.

Τιμή 100€

?Φοιτητικό
Περιλαμβάνει όλα τα εντός έδρας παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο που είναι περίπου 20 καθώς και όλα τα φιλικά σε αριθμημένη θέση δίπλα στη κεντρική θύρα του γήπεδο. Κατά την αγορά και την είσοδο στο γήπεδο απαιτείται η επίδειξη του φοιτητικού πάσου!

Τιμή 50€

?Σημεία διάθεσης

Ιχθυοπωλείο Κοκολάκη
Cosmos fashion
Μακράκης clean Market
Ammoudi club
Achinos eat&drink by the sand
Ble katsarolakia
Coastal cafe

Στα γραφεία της ομάδας μας Κ.Καραμανλή 9, καθώς και από όλα τα μέλη του ΔΣ

Πληροφορίες
?698 6404320(κ.Γιάννης)
‭?697 9011937(κ.Χρήστος)
‭?697 2647197‬(κ.Μανος)