Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Σε ματς γιορτή, η Δόξα Βύρωνος 2-1 στα πέναλτι τον Αστέρα Εξαρχείων

Published

on

Μπορεί όσοι βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο του Ρουφ να μην απόλαυσαν ιδιαίτερο ποδοσφαιρικό θέαμα, όμως έζησαν πραγματικά εντυπωσιακές στιγμές…

Οι οπαδοί της Δόξας Βύρωνος και του Αστέρα Εξαρχείων επί 120 λεπτά συν την διαδικασία των πέναλτι, όλοι μαζί τραγουδούσαν για τις ομάδες τους, ενώ ενίοτε οι μεν φώναζαν συνθήματα υπέρ των δε…πραγματική γιορτή του ποδοσφαίρου…

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Δόξα κατάφερε στη διαδικασία των πέναλτι να πάρει την πρόκριση επικρατώντας με 2-1. Στην κανονική διάρκεια η μοναδική καλή στιγμή του αγώνα ήρθε στο 70′ όταν ο Μπόνης απέκρουσε εκπληκτικά το κοντινό πλασέ του Μίζιου Α. , με τον αγώνα να πηγαίνει στην παράταση. Εκεί στο 107′ και πάλι ο Μπόνης απέκρουσε το πλασέ του Καρατσομπανάκη, ενώ στο 108′ το συρτό σουτ του Χαλβατζή σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι.

Στη διαδικασία η Δόξα Βύρωνος πήρε την πρόκριση με ήρωα τον Μεϊμάρογλου που απέκρουσε τρία πέναλτι και ευστόχησε και σε ένα, επικρατώντας με 2-1.

Η σειρά των πέναλτι με πρώτο τον Αστέρα…

Δεληγιάννης απόκρουση

Τσακλάνος απόκρουση

Παπανικολάου 0-1

Χαλβατζής άουτ

Τσιάρος απόκρουση

Τσαουρδάς  1-1

Γιούρκεβιτς δοκάρι

Μεϊμάρογλου 2-1

Λένγκου απόκρουση

ΔΟΞΑ ΒΎΡΩΝΟΣ: Μεϊμάρογλου, Λιακόπουλος, Τζάρτζαλος (91′ Τσακνάκης), Μίζιος Σ., Κοσσυβάκης, Ρωμανός, Τσακλάνος, Ζευκιλής (60′ Τσαουρδάς), Βάσος (60′ Χαλβατζής), Μίζιος Α., Τσελέπης (82′ Καρατσομπανάκης).

ΑΣΤΈΡΑΣ ΕΞΑΡΧΕΊΩΝ: Μπόνης, Φιλιππόπουλος, Γιούρκεβιτς, Ασημακόπουλος (91′ Τσιάρος), Καρούσος (80′ Λένγκου), Καρδαμίτσης, Στούμπος, Καραγκούνης (80′ Σιατούνης), Μπούζης (60′ Δεληγιάννης), Κώτσης, Καραμάνος (60′ Παπανικολάου).