Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Σε μπαράζ ανόδου ο Ατρόμητος Χαλανδρίου, 3-1 τον Τριφυλλιακό 

Published

on

Σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι που παρά την βαθμολογική του κρισιμότητα κύλησε σε απόλυτα αθλητικά πλαίσια, ο Ατρόμητος Χαλανδρίου επικράτησε με 3-1 επί του Τριφυλλιακού και εξασφάλισε την συμμετοχή του στο μπαράζ ανόδου.

Όμως το διπλό της Κηπούπολης στο Χαϊδάρι στεναχώρησε και τις δύο ομάδες. Ο Ατρόμητος έχασε το πλεονέκτημα έδρας και το μπαράζ θα γίνει στην έδρα της Κηπούπολης, ενώ ακόμη χειρότερα είναι τα πράγματα για τον Τριφυλλιακό, που είδε το όνειρο της ανόδου να σβήνει οριστικά…

Ο Τριφυλλιακός ήταν πιο επικίνδυνος στο πρώτο μέρος, και στο 10′ απείλησε όταν το μακρινό σουτ του Χάνι πέρασε ελάχιστα άουτ.Ο Ατρόμητος απάντησε στο 17′ με την κεφαλιά του Αναγνώστου να περνάει άουτ. Ο Τριφυλλιακός ήταν αυτός που απειλούσε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου και πλησίασε το γκολ σε τρεις περιπτώσεις. Στο 35′ όταν ο Βιτζηλαίος έπιασε σεντρα-σουτ, με τον Κολαζά να διώχνει την τελευταία στιγμή προ του Γεωργίου, στο 37′ όταν ο Γεωργίου απέφυγε τον γκολκίπερ αλλά άνοιξε το κοντρόλ και η μπάλα κατέληξε άουτ, και στο 43′ όταν ο Βιτζηλαίος από πλάγια επιχείρησε να κρεμάσει τον Κολαζά, αυτός βρήκε ελάχιστα τη μπάλα η οποία σταμάτησε στο δεξί δοκάρι.

Στο 49′ το μακρινό σουτ του Ταμπάκου μπλόκαρε ο Βασιλειάδης. Στη συνέχεια μέσα σε τέσσερα λεπτά έγιναν δύο φάσεις που ουσιαστικά έκριναν την εξέλιξη του αγώνα. Αρχικά στο 52′ όταν ο Γεωργίου βγήκε σε ανεπανάληπτο τετ α τετ με τον Κολαζά και πλασάρει, ο τελευταίος βρήκε λίγο τη μπάλα που πέρασε ελάχιστα από το δοκάρι. Τέσσερα λεπτά αργότερα το σκορ άνοιξε για τον Ατρόμητο. Ο Ταμπάκος έκανε εξαιρετική κούρσα από αριστερά και σούταρε, με τον Βασιλειάδη να διώχνει δύσκολα αλλά ο Μεσούλι που ακολούθησε τη φάση με σουτ έκανε το 1-0. Πριν συνέλθουν οι τυπικά φιλοξενούμενοι δέχτηκαν και δεύτερο γκολ. Στο 61′ ο Αναγνώστου με εξαιρετική ενέργεια και δυνατό σουτ έκανε το 2-0. Ο Τριφυλλιακός κυνήγησε τη μείωση του σκορ, αλλά ο Ατρόμητος βρίσκοντας πλέον πολύ χώρο έφτασε στο τρίτο γκολ. Στο 74′ ο Αναγνώστου και πάλι εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της άμυνας και με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Ο Τριφυλλιακός πέτυχε το γκολ της τιμής στο 90+1′ όταν ο Γεωργίου με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

ΑΤΡΌΜΗΤΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΊΟΥ: Κολαζάς (59′ Νάρρια), Παππάς, Κατσαρώνης (78′ Καστριώτι), Αφεντουλίδης (87′ Γιανταμίδης), Παπάζογλου, Μεσούλι, Τουμαζάτος, Σταφυλοπάτης (87′ Φιλιππίδης), Χονδρογιάννης Φ., Ταμπάκος.

ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΌΣ: Βασιλειάδης, Λιάπης (58′ Κονταράτος), Τσιάτσιος, Μαλέλλι Μ., Παρδάλης (76′ Αλικάι), Πανταζής (31′ λ.τ. Ζάχαρης), Βιτζηλαίος (76′ Μαλέλλι Ι.), Χάνι, Γεωργίου, Σαντικάι (76′ Κατσαρός), Πορφυρόπουλος.