Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σε πανηγυρική ατμόσφαιρα γιόρτασε την άνοδο και την κατάκτηση του τίτλου ο Χαραυγιακός!

Published

on

Μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα, ο Χαραυγιακός νίκησε τα Πετράλωνα με 2-0 και έστω και στο φινάλε, σφράγισε το δεύτερο εισιτήριο της ανόδου για τη Γ’ Εθνική (προηγήθηκε η άνοδος των Αγίων Αναργύρων). Στο Α’ γήπεδο της Ηλιούπολης υπήρχε εορταστική ατμόσφαιρα και η διοίκηση είχε στολίσει με μπαλόνια στα χρώματα της ομάδας, όλο το γήπεδο. Οι φίλοι του συλλόγου άναψαν καπνογόνα, έριξαν βεγγαλικά και φώναζαν ρυθμικά «νάτοι – νάτοι οι πρωταθλητές». Στο τέλος του αγώνα ο δήμαρχος Ηλιούπολης, Βασίλης Βαλασόπουλος, απένειμε το κύπελλο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον αρχηγό της ομάδας, Αλέξανδρο Ράμμο και ακολούθησε ο καθιερωμένος γύρος του θριάμβου για τους παίκτες του Χαραυγιακού. Αργότερα άνοιξαν σαμπάνιες και ακολούθησε ξέφρενο γλέντι, από παίκτες, παράγοντες και φιλάθλους.

Στον αγωνιστικό τομέα, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 14’ με προβολή του Κόντι μετά από φάουλ του Τουγουντζόγλου και στο 25’ ο Καλλιμάνης με πέναλτι έγραψε το τελικό 2-0. Η εσχάτη των ποινών καταλογίστηκε σε ανατροπή του Παρασκευόπουλου από τον Βουγιούκο.

Εξαιρετική η διαιτησία των Χριστοδούλου, Στάμου και Όντου.

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ: Ε Βακερλής (80’ Μωραΐτης), Μαραγκουδάκης, Ράμμος (60’ Κουντουριώτης), Π. Βακερλής, Κόντι (65’ Βλάχας), Τουγουντζόγλου, Κασσιανός, Ρόππας, Καλλιμάνης (51’ Γιαννόπουλος), Παρασκευόπουλος, Βιέννας.

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ: Καλογερόπουλος, Βελλής, Καραβάς (55’ Μιχαηλίδης), Ντέντια, Βουγιούκος, Καφεντζής, Καρούμπαλης (46’ Νίτι), Χέλμης, Καριατλής (55’ Θεοδωρόπουλος), Μινάι, Σαλαπάτας.