Connect with us

stoplekto

Σε πελάγη ευτυχίας ο ΑΟ Περιστερίου για τη Γ Εθνική

Ανακοίνωση του συλλόγου

Published

on

Ο στόχος που είχε βάλει ο Α. Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ από την αρχή της σεζόν ήταν να καταφέρει να πλασαριστεί στην προνομιούχο επτάδα και να συμμετάσχει στην νέα ενοποιημένη Γ’ Εθνική γράφοντας ιστορία στην πορεία του συλλόγου . Ήδη το είχε καταφέρει μια αγωνιστική πριν τη λήξη του πρωταθλήματος και στον τελευταίο αγώνα που είχε διαδικαστικό χαρακτήρα με τον ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ- και παρά την ήττα που γνώρισε- τα πανηγύρια δεν είχαν τελειωμό μεταξύ των παικτών ,προπονητών, φιλάθλων και παραγόντων.

Χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Πλέστης δήλωσε : « Πετύχαμε αυτό που θέλαμε πάρα πολύ και αυτό που αξίζαμε . Τα παιδιά έκαναν έναν εκπληκτικό Β’ γύρο αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο . Το τελευταίο παιχνίδι είχε για εμάς καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα και ο Γιάννης Τάμπρατζης έδωσε την ευκαιρία σε νέα παιδιά και σε ποδοσφαιριστές με λίγες συμμετοχές να αγωνιστούν αφού προχώρησε σε πάρα πολλές αλλαγές με αποτέλεσμα να χάσει η ομάδα την συνοχή της και ομοιογένεια της, χάνοντας το παιχνίδι στις καθυστερήσεις του αγώνα, που μικρή σημασία είχε για εμάς. Την άξιζαν την συμμετοχή αυτή τα παιδιά αφού ολόκληρο τον χρόνο ήταν παρόντες βοηθώντας έτσι κατά κάποιο τρόπο τους βασικούς ποδοσφαιριστές να βελτιώνονται συνεχώς μέσα από τον ανταγωνισμό. Είναι σίγουρο ότι έχουν πολύ μέλλον μπροστά τους και θα βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα. Συγχαρητήρια σε όλους. »

Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ συγχαίρει την Κ.Ε.Δ. της ΕΠΟ καθώς και όλους τους διαιτητές από όλους τους συνδέσμους για τις άψογες διαιτησίες τους στους αγώνες της ομάδας του Περιστερίου ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων.

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                                Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ν. ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ                                                                                                      Γ. ΠΛΕΣΤΗΣ

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply