Connect with us

Γ Εθνική

Σε περιπέτειες η Προοδευτική ηττήθηκε 2-1 από τον ΑΟ Υπάτου

Published

on

Μία πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε ο Α.Ο. Υπάτου, ο οποίος επικράτησε 2-1 της Προοδευτικής για τη 12η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με τους γηπεδούχους να μπαίνουν σε περιπέτειες.

Στο ξεκίνημα οι γηπεδούχοι απείλησαν σε δύο περιπτώσεις και αμέσως μετά οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το γκολ με πλασέ του Κωνσταντίνου που πέρασε άουτ.

Η Προοδευτική άνοιξε το σκορ στο 5′ με πλασέ του Τσακίρη, έπειτα από γύρισμα του Σταθόπουλου, ενώ στο 10′ ο Κωνσταντίνου προσέγγισε το 1-1 με εξ επαφής προσπάθεια που εξουδετέρωσε ο Πράνταλος.

Στο 20′ ο Λαζαρίδης σούταρε, ο Αθανασόπουλος απέκρουσε, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και απομακρύνθηκε.

Στις καθυστερήσεις του α’ ημιχρόνου ο Βουργουντζής ζευγάρωσε τα “βυσσινί” δοκάρια με πλασέ από το ύψος της περιοχής.

Στη συνέχεια της φάσης ο Σταθόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως, υπήρξε υπόδειξη οφσάιντ εις βάρος του Μανδαμαδιώτη.

Ο Τσακίρης απείλησε στο ξεκίνημα του β’ μέρους, ώσπου στο 55′ ο Ζαχαρός ισοφάρισε με κοντινή προσπάθεια, έπειτα από φάουλ του Τιάγκο.

Ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου επιβεβαιώθηκε στο 80′, όταν ο Αλμπάνης ανέτρεψε τα δεδομένα με πλασέ.

Η Προοδευτική πίεσε για να σώσει την παρτίδα και, μάλιστα, κατέγραψε τρίτο δοκάρι στο 8ο’ των καθυστερήσεων, με γυριστό σουτ του Σταθόπουλου, αλλά δεν τα κατάφερε.

Να σημειωθεί ότι στην προαναφερθείσα φάση, μετά το δοκάρι η μπάλα “έσκασε” στον αγωνιστικό χώρο και οι γηπεδούχοι υποστήριξαν ότι είχε περάσει τη γραμμή της εστίας, ωστόσο ο διαιτητής Σταφύλας δεν είχε την ίδια άποψη.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Πράνταλος, Μανδαμαδιώτης, Ανδριόπουλος (65′ Παπουτσογιαννόπουλος), Νικολόπουλος, Παπαγεωργίου, Ξενοπανάγος (82′ Γαβράς), Θεοδωρίδης, Λαζαρίδης, Βουργουντζής (57′ Ξυγκάκης), Τσακίρης, Σταθόπουλος.

Α.Ο. ΥΠΑΤΟΥ: Αθανασόπουλος, Παναγιώτου, Μπακαούκας (46′ Ροκάκης), Γλυνός, Αρμένης, Ζαχαρός, Μπούσης, Τσίπρας (60′ Αλμπάνης, 83′ Μπάρο), Τιάγκο, Κωνσταντίνου, Ποτουρίδης.

Πηγή -liganews.gr