Connect with us

stoplekto

Σε περισυλλογή ο Πανναυπλιακός

Για τα επόμενα τρία παιχνίδια

Published

on

Τρεις αγώνες απομένουν για να τελειώσει ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος και όλοι στον Πανναυπλιακό έχουν συνειδητοποιήσει ότι δεν επιτρέπεται σε κανέναν να μπει από τώρα σε … εορταστική ατμόσφαιρα. Μετά την εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Ένωση Ερμιονίδας τα περιθώρια για απώλεια βαθμών έχουν στενέψει και απαιτείται ένα καλό τελείωμα προκειμένου να μπει ο σύλλογος με αισιοδοξία στη νέα χρονιά. Το καλό είναι ότι ακόμη και σε παιχνίδια όπως το προχθεσινό που ο Πανναυπλιακός δεν κατόρθωσε να πάρει βαθμό, η ομάδα δείχνει δεμένη και μαχητική, παλεύοντας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Την Κυριακή διεξάγεται το αργολικό ντέρμπι με τον Παναργειακό στο Άργος, όπου ο Πανναυπλιακός πηγαίνει με σύμμαχο την εντυπωσιακή παράδοση των τελευταίων ετών που τον θέλει να φεύγει νικητής από την έδρα των γειτόνων.

Ακολουθεί το εντός έδρας παιχνίδι με τα Λουκίσια, στο οποίο θα κριθούν πάρα πολλά για τη συνέχεια και ο γύρος τελειώνει με ένα επίσης κρίσιμο, αυτή τη φορά εκτός έδρας με αντίπαλο τον Παρνασσό.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply