Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σε πρότυπα Superleague οι ακαδημιες της Δόξας Βύρωνος

Published

on

Ήταν δεδομένο πως ο Γιάννης Μελάς από τη στιγμή που ανέλαβα την πρώτη ομάδα της Δόξας Βύρωνος θα έριχνε το μεγαλύτερο βάρος στις ακαδημίες του συλλόγου οι οποίες ξεκινούν την ερχόμενη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου.

Ο γνωστός επιχειρηματίας αποφάσισε να προβεί σε σημαντικές κινήσεις που θα βελτιώσουν και θα ανεβάσουν επίπεδο τις αναπτυξιακές ηλικίες προσλαμβάνοντας σε καίριες θέσεις πρόσωπα που γνωρίζουν το αντικείμενο.

Συγκεκριμένα, στη κεφαλι του σχήματος και ως υπεύθυνος των ακαδημιών θα είναι ο Κώστας Πετρίτσης στον οποίο οφείλεται η εξαριετική λειτουργία των ακαδημιών της ΠΑΕ Ολυμπιακός όπου εργαζόνταν μέχρι πρότινος, ενώ στο ρόλο γενικού διευθυντή θα είναι ο Αγγελος Ζαφειράκης.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πηγές μας η ‘κυανη θεα’ αναμένεται να έχει συνεργασία με ομάδα της Γερμανίας, ενώ οι ενδιαφερόμενοι που θα επιθυμούν να πληροφορηθούν για την ακαδημία μπορούν να το κάνουν καθημερινά αφού τα γραφεία της ομάδας στην Εργάνη είναι ανοιχτά από τις 10.00 έως 20.00.

Με αυτή τη κίνηση, ο Γιάννης Μελάς δείχνει ότι επιδιώκει η ομάδα να δουλέψει σε πρότυπα Superleague δείχνοντας έμπρακτα το γεγονός ότι η Δόξα πρέπει να ανέβει επίπεδο.

Τα τηλέφωνα των γραφείων είναι 210-7625348 και των ακαδημιών 210-7622947.