Connect with us

stoplekto

Σε ρυθμούς τοπικού ντέρμπι ο Αστέρας Κερατσινίου

Published

on

Πυρετωδώς προετοιμάζεται ο Αστέρας Κερατσινίου για το τοπικό ντέρμπι την ερχόμενη Κυριακή στις 15:45, όπου η ομάδα θα αντιμετωπίσει τους γειτονικούς Νέους Ευγενείας, ένα ματς που έτσι όπως έχει εξελιχθεί η κατάσταση στο βαθμολογικό πίνακα θεωρείται ντέρμπι κορυφής.

Μετά και από αίτημα της διοίκησης του σωματείου, τον αγώνα αναμένεται να διευθύνει ο κορυφαίος Πειραιώτης διαιτητής Ηλίας Σπάθας, τον οποίο ο σύλλογος θα τιμήσει. Ένα εορταστικό κλίμα ετοιμάζουν στον Αστέρα για αυτή την αναμέτρηση, καθώς είναι προγραμματισμένο να βραβευτούν επίσης για την προσφορά τους οι Δημήτρης Θωμαΐδης και Ειρήνη Συράκου και ο Κερατσινιώτης κορυφαίος αθλητικογράφος του Πειραιά Αντώνης Δαρζέντας.

Σε επικοινωνία που είχε με την ιστοσελίδα μας, ο Πρόεδρος του σωματείου Παναγιώτης Ιωακείμ μας δήλωσε: « Ανυπομονούμε για αυτό το παιχνίδι, καθώς έχουμε κάνει πολλές ετοιμασίες, ώστε να είναι μια γιορτή του ποδοσφαίρου. Με το φιλικό σωματείο των Νέων Ευγενείας δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα, είμαστε αντίπαλοι μόνο για 90 λεπτά, αλλά φίλοι για μια ζωή. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και θα προσπαθήσουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Αμφίβολος για το κυριακάτικο ντέρμπι είναι ο Τσάγαρης, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας στο 15’ στον αγώνα με τον Αστέρα Νίκαιας , ενώ ο προπονητής Δημήτρης Κατσάνος ευελπιστεί να έχει ετοιμοπόλεμο τον Νταντή, ο οποίος έχει να παίξει από το ματς με τον Δία Κορυδαλλού που υπέστη θλάση στη γάμπα.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply