Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Σε ρυθμό προπονήσεων σήμερα οι υποδομές του Μεγαρικού

Published

on

Από τη διοίκηση του Μεγαρικού εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:
“ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 7:15 ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ 9Χ9 ΓΙΑ την Κ-14
Αγαπητά μας παιδιά και αγαπητοί μας γονείς,
σιγά σιγά μένοντας ασφαλείς και έπειτα από πρωτόγνωρες καταστάσεις που ζήσαμε όλοι, ήρθε η ώρα να ξεκινήσουμε τις προπονήσεις μας.
Τα πρωτόκολλα, οι συστάσεις και οι οδηγίες από τους αρμόδιους φορείς θα ακολουθηθούν προσαρμόζοντας τις διαδικασίες που ίσχυαν έως τώρα.
Η στρατηγική μας ήταν, είναι και θα είναι να μπορούμε πρωτίστως να υιοθετήσουμε την ψυχική και σωματική υγεία των αθλητών μας και έπειτα την αγωνιστική, στο καλύτερο δυνατό επίπεδο.
Για αυτό το λόγο είμαστε συνεχώς σε επαφή με τους προπονητές μας για την καλύτερη και ασφαλέστερη μετάβαση στους αγωνιστικούς χώρους.
Έτσι λοιπόν κατά την είσοδο στο γήπεδο θα γίνεται καταγραφή στον κατάλογο εισερχομένων-εξερχομένων όλων των αθλητών.
Για τις ηλικίες Κ14, Κ16 και Κ18 απαιτείται η προσκόμιση Ιατρικής Βεβαίωσης προσκομίζοντας συμπληρωμένο το Έντυπο Ιατρικού Ιστορικού Αθλητών στο οποίο θα κρατηθεί από τον γιατρό σας. Για τις ηλικίες Κ6 έως Κ12 προς το παρόν δεν προβλέπεται να συνεχίσουν τις προπονήσεις. Για τυχόν αλλαγή θα ενημερωθείτε.
Οι προπονητές μας έχουν σχεδιάσει έτσι την προπόνηση ώστε να τηρούνται οι όροι της ασφαλούς άσκησης.
Τα αποδυτήρια σε πρώτη φάση θα παραμείνουν κλειστά.
Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με απορίες θα ενημερώνεστε αρχικά και τακτικά από τους προπονητές σας, από την σελίδα μας στο facebook και τηλεφωνικά από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
Ευελπιστώντας ότι θα γυρίσουμε στην πλήρη κανονικότητα, ευχόμαστε Υγεία, ότι καλύτερο σε όλους σας και Καλό Μήνα.
2 Ιουνίου 2020″.