Connect with us

stoplekto

Σε συστράτευση στην Προοδευτική

Published

on

Σε συστράτευση καλεί όλα τα μέλη της Προοδευτικής ώστε η ομάδα να οργανωθεί και να βρει τον δρόμο της καλεί η νέα 11μελής διοίκησης που ορίσθηκε από το Πρωτοδικείο Πειραιά. Με ανακοίνωση που εξέδωσε και υπογράφουν τρία μέλη του νέου Δ.Σ, οι Νικόλαος Γιδάκος,  Γεώργιος Μαργέτης και Βασίλης Χατζηαθανασίου αναφέρονται τα παρακάτω :

«Οφείλουμε να ενημερώσουμε τον φίλαθλο κόσμο της”ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΝΕΟΛΑΙΑΣ”, ότι μετά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 23/6/2019 και την προσφυγή στη δικαιοσύνη την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019, το Πρωτοδικείο Πειραιά αναγνώρισε πλήρως το δίκιο και την νομιμότητα των κινήσεων που γίνονται, και ενέκρινε τον ορισμό 11μελούς Διοίκησης και 3 αναπληρωματικών μελών, που θα λειτουργήσουν την ομάδα μας άμεσα, και στην συνέχεια θα προσκαλέσουν τον Οκτώβριο, Τακτική Γενική Συνέλευση, για την εκλογή διοίκησης διετούς θητείας.

Αποδείχθηκε , ότι οι όποιες ενέργειες έγιναν από πλευράς του κ. Ξυγκάκη-Τζιέρη και μάλιστα η αίτηση τους στο Πρωτοδικείο στις 12 Ιουνίου 2019, στερούνταν, αποφάσεων Γενικών Συνελεύσεων και ήταν καθαρά προσωπικές αιτήσεις τους, και για τον λόγο αυτό το δικαστήριο δεν τους όρισε, προσωρινή διοίκηση( 7μελής ζήτησαν, όμως βάση του καταστατικού είναι παράτυπη- αφού η διοίκηση της Προοδευτικής είναι 11μελής) , αλλά τους έδωσε μόνο ημερομηνία( την 9η Οκτωβρίου) για να προκηρύξουν εκλογές.

Παράλληλα με την απόφαση αυτή υποχρεώνονται τα μέλη που κρατούν παρατύπως τα βιβλία του συλλόγου να μας τα παραδώσουν άμεσα ειδάλλως θα κινηθούν οι νόμιμες διαδικασίες .

Θέλουμε να σημειώσουμε επίσης ότι όλοι εμείς που ,κινηθήκαμε για να μπορέσουμε να τρέξει ο σύλλογος δεν θέλουμε να έχουμε καμιά αντιπαλότητα, με κανένα φίλο, μέλος του σωματείου μας και τους καλούμε σε συστράτευση ώστε η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΉ να λύσει επιτέλους τα προβλήματα της, να οργανωθεί και να επιστρέψει γρήγορα στις εθνικές κατηγορίες. Τις επόμενες ημέρες, κι αφού παραληφθούν τα βιβλία του σωματείου θα γνωστοποιηθεί η ακριβής σύνθεση του 11μελούς διοίκησης που ορίσθηκε από το Πρωτοδικείο»