Connect with us

slideshow

Σε σώμα το ΔΣ του ΑΟ Περιστερίου – Και επίσημα με Τάμπρατζη

Published

on

Συγκροτήθηκε σε σώμα το Δ.Σ. του Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ μετά από πολλές προσπάθειες αλλά η αλήθεια είναι ότι βγήκε πολύ δυνατό, αφού σ’ αυτό μετέχουν παλαιοί και νέοι παράγοντες, με δεδομένη την αγάπη τους προς τον σύλλογο και υπόσχεση απ’ αυτούς που δεν συμμετέχουν ενεργά, ότι θα βοηθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις την δεύτερη ποδοσφαιρική δύναμη στο Περιστέρι του Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, να πετύχει τους στόχους του στην Γ’ Εθνική, μετά από συνεχόμενες επιτυχημένες σεζόν στην Δ’ Εθνική.

Η σύνθεση του είναι η κάτωθι :

Πρόεδρος : Δαιμονάκος Λάμπρος, Α’ Αντιπρόεδρος: Μπαρούσης Βασίλης, Υπεύθυνος ΕΠΟ-ΕΠΣΑ/ Δημόσιες Σχέσεις : Πλέστης Δημήτρης, Γενικός Γραμματέας : Ζαφείρης Στέλιος, Ειδικός Γραμματέας : Πλέστης Γιώργος, Ταμίας : Κουλουρίδης Κωνσταντίνος, Γενικός αρχηγός : Μπίτος Ιωάννης, Έφορος ποδοσφαίρου : Βιδάλης Ιωάννης, Υπεύθυνος Ακαδημιών : Καραγιάννης Γιώργος, Κομνηνός Κωνσταντίνος, Μέλοι : Αναστασόπουλος Νικόλαος, Βαρελάς Ανδρέας, Ζαβιτσάνος Ευάγγελος, Μπράχος Αθανάσιος, Τρωϊάνος Ευάγγελος.

Στις πρώτες προτεραιότητες είναι η συνάντηση με τον Γιάννη Τάμπρατζη που ούτως η άλλως είχε συμφωνηθεί η παραμονή του, αφού γενικά είναι αποδεκτός απ’ όλους, για να καταστρώσουν τα πλάνα για την νέα σεζόν αν και παλιά μέλη του Δ.Σ. σε συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές που αποτελούσαν τον βασικό κορμό της ομάδος είναι σίγουροι ότι οι περισσότεροι θα παραμείνουν στην ομάδα αφού άλλωστε ανήκουν και σ’ αυτήν.

Σε δηλώσεις του ο νέος πρόεδρος Λάμπρος Δαιμονάκος είπε :

« Eίναι σίγουρο ότι όλοι θα βοηθήσουν την ομάδα που έχει ήδη πετύχει πολλά και την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται μια ανάσα από τις επαγγελματικές κατηγορίες . Είναι μεγάλο επίτευγμα για τον Α. Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ που κάνει περήφανη την πόλη στηριζόμενος στα δικά του παιδιά να έχει καταφέρει να κάνει την ομάδα τόσο ισχυρή και ανταγωνιστική . Ο Όμιλος είναι ομάδα καρδιάς και φιλίας…….»

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΑΙΜΟΝΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ                    ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Κ.Π

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply