Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Σε τροχιά ανόδου ο Σαρωνικός

Published

on

Πέρασε νικηφόρα από τον Γέρακα ο Σαρωνικός νικώντας με 2-1 τον τοπικό αθλητικό όμιλο. Το ματς κρίθηκε στο γρήγορο γκολ που πέτυχε ο Έλενας μόλις στο 7΄γιατί ανέτρεψε το αγωνιστικό πλάνο του Τσέρτου. Λογικό οι γηπεδούχοι να ζητήσουν την ισοφάριση διευρύνοντας  τις γραμμές τους, ρισκάροντας να δεχτούν και δεύτερο γκολ.

Το 1-0 ήταν σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Η είσοδος του έμπειρου Σέλβια απέδωσε καρπούς καθώς ήταν αυτός που κέρδισε το πέναλτι στο οποίο ευστόχησε ο Μπουγατσιάς κάνοντας το 2-0 στο 75΄. Ο Γέρακας κατάφερε να μειώσει στο 92΄ με τον Μίτι.

Η νίκη αυτή του Σαρωνικού τον κρατά σε τροχιά ανόδου, καθώς στο χθεσινό παιχνίδι του Γιώργου Δημητρόπουλου του βγήκαν όλα. Δηλαδή, παρέταξε την ομάδα με δύο παιδιά από τις ακαδημίες τον 16χρονο Μπαρτζώκα και τον 15χρονο Νταλιπάι, οι οποίοι έπιασαν την ευκαιρία από τα μαλλιά, πραγματοποιώντας μία πολύ καλή εμφάνιση.

Διαιτητής του αγώνα Φωστέρης, με βοηθούς τους Πολυχρονιάδη και Τσαλίκογλου.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΓΕΡΑΚΑΣ (Τσέρτος)  Τσούκας, Ρέκα, Ντούμης (80΄ Ζαμάνης), Λάμδας, Καλούδης Α., Παπαδόπουλος, Προβίδης (60΄ Μιάρης), Λειβαρτζινός (68΄ Λόκου), Μίτι, Καλούδης Ν. (90΄ Χριστοφυλόπουλος)

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ (Δημητρόπουλος) Καραλής, Ρέδι, Μπουκουβάλας, Ζουμπουρλής, Μαντζιώκας, Ναυπλιώτης, Μαραγκός (74΄ Σέλβια), Παπακωνσταντίνου (46΄ Σταλπουτζής), Μπουγατσιάς, Μπαρτζώκας (90΄ Νταλιπάι), Έλενας (94΄ Χασουράκης)

Γράφει η Πέγκυ Παρίση
peggyparisi@outlook.com

Πηγή: athlorama.blogspot.com