Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Π.

Σε φόρμα οι Λέοντες Καμινίων

Published

on

Σε  εξαιρετική φόρμα βρίσκονται τον τελευταίο καιρό οι Λέοντες Καμινίων, καθώς την Κυριακή λύγισαν και στο τοπικό ντέρμπι την Ένωση Καμινίων με 3-1 χάρη σε δυο γκολ του Λιβάνιου και ένα του Μπετενιώτη Σ. και πέτυχαν την τρίτη συνεχόμενη  νίκη τους στο πρωτάθλημα, κάτι το οποίο το κατάφεραν για πρώτη φορά από την ίδρυσή της.

Η δουλειά του τεχνικού Τάσου Φλέγγα και του πιστού εργάτη του σωματείου Παναγιώτη Κοζακόπουλου έχουν πιάσει  «καρπούς» και ήδη οι Λέοντες έχουν γίνει πλέον από τις υπολογίσμες ομάδες της Κατηγορίας. Ωστόσο στο σύλλογο κρατούν χαμηλούς τόνους, συνεχίζοντας την προσπάθεια για μια καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα.

  • Η διοίκηση των Λεόντων Καμινίων και ο πρόεδρος Γιάννης Ηλίας, μέσω της στήλης αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημόσια το φιλικό και γειτονικό σωματείο της Ένωσης Καμινίων για την άψογη φιλοξενία στο μεταξύ τους αγώνα της Κυριακής.

Με ιδιαίτερο ζήλο λειτουργούν οι Ακαδημίες των Λεόντων. Υπεύθυνοι είναι  εκεί ο προπονητής του ανδρικού τμήματος Τάσος Φλέγγας, ο οποίος έχει την αμέριστη συμπαράσταση του Παναγιώτη Κοζακόπουλου, ο οποίος τρέχει ακούραστα και για πολλά άλλα θέματα του σωματείου