Connect with us

Γ Εθνική

Σημάδια βελτίωσης ο Βύζας

Ευχαριστημένος ο Τζαναβάρας

Published

on

Ευχαριστημένος εμφανίστηκε ο προπονητής του Βύζαντα Μεγάρων κ.Παναγιώτης Τζαναβάρας απο τη νίκη της ομάδας του στο φιλικό αγώνα με τον Αστέρα Μαγούλας στο δημοτικό στάδιο Ελευσίνας 2-1.

Οι παίκτες του Παναγιώτη Τζαναβάρα στάθηκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έδειξαν σημάδια βελτίωσης σε σχέση με τα προηγούμενα μάτς σε Αίγιο και Βόλο.

Ο ίδιος τόνισε: <<Ηταν ένα καλό τέστ. Σιγά-σιγά οι παίκτες βρίσκουν τα πατήματά τους και γνωρίζονται μεταξύ τους.Με την ένταξη των νέων παιδιών που αποκτήθηκαν θα δώσουν εμπειρίες.Θέλουμε πολύ δουλειά ακόμα.Μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος θα είμαστε πανέτοιμοι>>.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Ο ΒΥΖΑΣ

Διοίκηση και τεχνική ηγεσία του Βύζαντα Μεγάρων θα δώσουν

την Τετάρτη συνέντευξη Τύπου.

Για τις κινήσεις που έγιναν στη μεταγραφική περίοδο, το θέμα του γηπέδου, τον στόχο της νέας χρονιάς και, φυσικά, τα οικονομικά δεδομένα θα μιλήσουν

την Τετάρτη ο μεγαλομέτοχος του Βύζαντα Μεγάρων, Κώστας Κοσσυβάκης, ο τεχνικός, Παναγιώτης Τζαναβάρας και ο τιμ μάνατζερ της ΠΑΕ, Σπύρος Μαραθωνίτης.

Η συνέντευξη θα δοθεί στις 14:00 στα γραφεία της ομάδας, στην οδό Τεπελενίου & Γυμναστηρίου στα Μέγαρα εντός του γηπέδου.

Για το Σάββατο (08/09), τέλος, κλείστηκε φιλικό παιχνίδι με την Παναχαϊκή.

ΑΝ.ΤΣΑΚ.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply