Connect with us

stoplekto

Σημαντικές παραμονές στον Ηρακλή Ελευσίνας

Published

on

Ανανέωσαν στον Π.Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ χθές βράδυ ο Αλέξανδρος Μπακατσέλος (στόπερ), Κωνσταντίνος Χατζηαντωνάκης (ακραίος αμυντικός) Νικόλαος Στύλα (χάφ) και Erald Mpimpa (ακραίος αμυντικός).

Όλοι τους ήταν βασικοί παίκτες κατά την διάρκεια της περσινής σαιζόν και απο τους συντελεστές της ομάδας που βοήθησαν στο να φθάσει η ομάδα στον μεγάλο τελικό κυπέλλου της ΕΠΣΔΑ.

Έτσι μαζί με τον αρχηγό της ομάδας Δημήτρη Τσεβά που ανανέωσε πρώτος, πλέον ο Ηρακλής κρατάει τον βασικό του κορμό και με προσεγμένες κινήσεις όσον αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις αλλά και τις προσθήκες απο την εφηβική ομάδα των Ακαδημιών, η Διοίκηση του Συλλόγου και ο προπονητής της ομάδας Μιχάλης Κατσάφαρος σκοπεύουν να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο με νέα παιδιά με στόχο την όσο καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα και γιατί όχι να επαναλάβουν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά να αγωνιστούν στον τελικό κυπέλλου της ΕΠΣΔΑ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ηρακλή ευχαριστεί θερμά τους ποδοσφαιριστές για την απόφασή τους να ανανεώσουν και την εμπιστοσύνη τους προς τον Σύλλογο και τους εύχεται να είναι πάντα υγιείς και καλή ποδοσφαιρική σαιζόν.!!!!!!