Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Σημαντικές προσθήκες η Ζωφριά

Published

on

Από το ΔΣ της Ζωφριάς δημοσιεύτηκαν οι παρακάτω ανακοινώσεις:

“Ζωφριώτης και ο Άρης Ζώγκος! Ο 26χρονος ακραίος επιθετικός ήρθε στην ομάδα μας για να της προσδώσει περαιτέρω ποιότητα στη γραμμή κρούσης της. Πέρυσι αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της 4ης κατηγορίας της Πολωνίας με την ομάδα της MKS Χουραγκάν, ενώ πριν… ξενιτευτεί, ο Άρης, φόρεσε τη φανέλα της Κ20 του Ατρομήτου, του Θρίαμβου Χαϊδαρίου, του Αγίου Ιεροθέου, του Μανδραϊκού και του Ήφαιστου Περιστερίου. Άρη σε καλωσορίζουμε και σένα στην ποδοσφαιρική μας οικογένεια. Σου ευχόμαστε πολλή υγεία και επιτυχίες σε κάθε επίπεδο της ζωής σου.

 

Σε συνέχεια των προσθηκών που πραγματοποίησε το εφετινό καλοκαίρι ο Αθλητικός Όμιλος Ζωφριάς, εν όψει των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων, αποκτήθηκαν και νέοι αλλά συνάμα ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές με σκοπό τη δημιουργία ενός “κορμού” και με βάση πάντα τις εισηγήσεις του προπονητή μας. Έτσι στο δυναμικό μας ανήκουν μεταξύ άλλων οι Γιάννης Μπούρας, Γιάννης Μουστάκας και Γιώργος Νίτσογλου.
Ο πρώτος ο οποίος είναι και κάτοικος της περιοχής μας, είναι 18 ετών κι αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου. Στο παρελθόν έχει παίξει με τις εξής ομάδες: Καματερό, AEK Futsal, Απόλλων Σμύρνης, Πανφαληρικός και Ασπρόπυργος. Ο Γιάννης Μουστάκας είναι 21 ετών κι επίσης παίζει στο κέντρο. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον γειτονικό Αχαρναϊκό όπου έπαιξε τα περισσότερα χρόνια. Εχει περάσει επίσης από Ολυμπιακό Λιοσίων και Φοίνικα Σελλίων (ομάδα της Κρήτης). Ο Γιώργος Νίτσογλου είναι 17 ετών κι αγωνίζεται ως αριστερό μπακ και στόπερ. Εχει παίξει σε Ο.Π. Αιδηψού και πέρυσι στην Κ17 του Ιωνικού στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League.
Γιώργο και Γιάννηδες καλώς ορίσατε στη μεγάλη μας οικογένεια. Σας ευχόμαστε υγεία καθώς επίσης αγωνιστική και προσωπική πρόοδο”.