Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Σημαντική δουλειά στις υποδομές του Νέου Ικονίου

Published

on

Πρωταγωνίστησε το ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ στο Τουρνουά Ακαδημιών σε μνήμη Παναγιώτη Σαλπέα, κερδίζοντας την πρώτη θέση και τον τίτλο στις κατηγορίες Παιδικού -Παμπαιδικού και Junior.

Στον Τελικό του Παιδικού  κέρδισε το Κερατσίνι με σκορ 4-2 και σκόρερ τους Αναγνωστάκη Π (2) και Χονδρουδάκη Γ. (2)

Στο Παμπαιδικό επιβλήθηκε 2-1 του Ίκαρου Καλλιθέας με σκόρερς τους Ζαρίφη Γ. και Καταπόδη  Α. ενώ στον τελικό των Juniorκέρδισε το αντίστοιχο τμήμα υποδομών του Ιωνικού 3-3 (αρχικό σκορ) με σκόρερς τους Κλεωνάκο Λ.  , Δρογγίτη Β.  και Παπαδόπουλο Γ. Στα πέναλντι επιβλήθηκε 3-2 (Κλεωνάκος Λ. Παπαδόπουλος Γ. και Χατζόπουλος Α.)

Οι προπονητές των τμημάτων Θεόφιλος Καλύβας, Χρήστος Χονδρουδάκης, Δημήτρης Μάνσαλης, Γιώργος Κοντογιώργης, Πέτρος Κατεβτσιάν, Αναστάσιος Κορακάκης Χριστόδουλος Χάλαρης καθώς και οι Γενικοί Αρχηγοί Σάββας Παγώνης και Σάκης Καραθάνος δίνουν συγχαρητήρια σε όλους για την όμορφη εκδήλωση που έλαβε χώρα σε μνήμη του Παναγιώτη Σαλπέα ο οποίος με τα λόγια και τα έργα του έβαλε τις βάσεις για ένα υγιή Ποδοσφαιρικό Πειραιά.

 Ο Τεχνικός Διευθυντής των Ακαδημιών  Θανάσης Ζάχος  δήλωσε: Η μεγάλη επιτυχία ήταν ότι για πρώτη φορά κατεβάσαμε Τμήματα σε όλες τις κατηγορίες των υποδομών και στο Νέο Ικόνιο και στον Πυθαγόρα δίνοντας την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά της Ακαδημίας ν’ αγωνιστούν σε αυτή την γιορτή του Πειραϊκού Ποδοσφαίρου.

Συγχαρητήρια σε όλους όσους συντόνισαν αυτή την πρωτοβουλία καθώς και στους νεαρούς αθλητές που συμμετείχαν, στους προπονητές και στους γονείς που έδωσαν δυναμικό παρών σε όλα τα γήπεδα. »

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply