Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σημαντική ενίσχυση με Γιώργο Μανιδάκη ο ΑΟ Ιλίου

Published

on

Σε μια σημαντική μεταγραφή που ενισχύει την ομάδα στο αμυντικό κομμάτι προχώρησε ο ΑΟ Ιλίου, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Μανιδάκη.

Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός,που μπορεί με την ίδια άνεση να αγωνιστεί και σαν αμυντικός μέσος, ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Μακεδονικό Φούφα (Γ’ Εθνική), ενώ τελευταία του ομάδα ήταν ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση…

<< Ο ΑΟ Ιλίου ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Μανιδάκη. Είναι 22 χρονών και αγωνίζεται σαν κεντρικός αμυντικός αλλά και σαν αμυντικός μέσος..

Προηγούμενη ομάδα του ήταν ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου, ενώ έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, έχοντας αγωνιστεί και στον Μακεδονικό Φούφα.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΑΟ Ιλίου, και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες. >>

Ο Γιώργος Μανιδάκης μίλησε στην ιστοσελίδα μας Stoplekto.gr και ας δούμε τι μας είπε….

<< Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ανήκω πλέον στην ποδοσφαιρική οικογένεια του ΑΟ Ιλίου. Ο τρόπος που με προσέγγισαν οι άνθρωποι της διοίκησης με κέρδισε και με ώθησε να πω το ναι.

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, παρά δουλειά μέσα στο γήπεδο. Εγώ προσωπικά μαζί με τους συμπαίκτες μου θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να βοηθήσουμε την ομάδα να επιτύχει τους στόχους της. >>