Connect with us

stoplekto

Σημαντική η ημερίδα για τις υποδομές ποδοσφαίρου

Την  διοργάνωσαν ΕΠΣΠ και ΠΑΕ Ολυμπιακός

Published

on

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η ημερίδα με θέμα « Ανάπτυξη τμημάτων υποδομής το μέλλον του ποδοσφαίρου» που πραγματοποιήθηκε   σήμερα  το πρωί στον Πολυχώρο « Απόλλων» στα Καμίνια.

Την ημερίδα διοργάνωσε η Επιτροπή Υποδομών της ΕΠΣ Πειραιά σε συνεργασία με την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Παραβρέθηκαν από την διοίκηση της ΕΠΣΠ οι Κώστας  Χολέβας, Γιάννης  Σπάθας ,Αποστόλης   Μαρούλης, Γιάννης Σταματάτος, Αντώνης Λεμονής, Γιάννης Ποντίκης ,ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΠ Στέλιος  Μπρατσόλης, ο πρώην σύμβουλος της ΕΠΣΠ και πρώην πρόεδρος της Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά Νίκος Σιδηρόπουλος ο τέως  σύμβουλος της Ένωσης Στάθης Αμαραντίδης και το μέλος της επιτροπής Διαιτησίας Μιχ. Δαμιανάκης.

Τα ΙΕΚ Ξυνή που είναι  χορηγός επικοινωνίας εκπροσώπησε ο διευθυντής Αντώνης Γλύκας με τους συνεργάτες του Δημήτρη  Σαρρή και Μάνο Παπακανδεράκη.

Τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Πειραιά εκπροσώπησαν οι Δημήτρης Καλύκας, Παναγιώτης Αγγελάκης , Κώστας Λαζάρου

Παρών και ο χορηγός Αντώνης Τσάτσος, η εταιρεία του οποίου  ( Αρτοποιΐα Ήπειρος )  πρόσφερε καφέδες, νερά και γλυκίσματα στα άτομα που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Παραβρέθηκε και ο πρώην πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ηρακλείου και πρόεδρος επιτροπής Ανάπτυξης ΕΠΣ Ηρακλείου Μιχάλης Γαρεφαλλάκης

Χαιρετισμούς απηύθυναν οι Γιάννης Σπάθας, Αντώνης Γλύκας και ο Αποστόλης Μαρούλης Β’ Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΠ και πρόεδρος  της Επιτροπής  Διοργάνωσης Πρωταθλημάτων Υποδομών που ήταν και ο συντονιστής της ημερίδας.

Ομιλητές ήταν κατά σειρά οι :

Βασίλης Βούζας ( προπονητής Κ20 Ολυμπιακού) «Μοντέλο Προπόνησης και ενδεικτικό Ασκησιολόγιο »

Γιάννης Ζαρώτης ( αθλητικός ψυχολόγος) «Επικοινωνία προπονητών- αθλητών»

Αντώνης Λεμονής( ιατρός πρόεδρος Υγειονομικής Επιτροπής ΕΠΣΠ)« Προαθλητικός έλεγχος ».

Θοδωρής Ελευθεριάδης ( Διευθυντής Ακαδημίας Ολυμπιακού) « Οργάνωση και  προγραμματισμός Ακαδημίας »

Διονυσία Αργυροπούλου ( Κλινικός Διαιτολόγος- Διατροφολόγος) «Η καθοριστική σημασία της διατροφής στην προπονητική διαδικασία »

Βασίλης Νάνος ( Διευθυντής Δικτύου σχολών Ποδοσφαίρου )« Παρουσία δικτύου σχολών »

*Στους 170 προπονητές που συμμετείχαν δόθηκαν πιστοποιητικά παρακολούθησης.