Connect with us

4ος Όμιλος

Σημαντική νίκη για Κισσαμικό-Φωνές ο Εθνικός

Published

on

Με το διπλό απέδρασε από την έδρα του Εθνικού Πειραιά ο Κισσαμικός καθώς οι Χανιώτες επικράτησαν της ιστορικής ομάδας με 1-0. Πάντως, οι γηπεδούχοι έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Δραγάτη εστιάζοντας στη φάση του πέναλτι με το οποίο το συγκρότημα του Σπύρου Μπαξεβάνου πήρε το τρίποντο. Παράλληλα, οι άνθρωποι του Εθνικού θεωρούν ότι δεν δόθηκε η εσχάτη των ποινών σε χέρι που υπέπεσε ο στόπερ του Κισσαμικού, Καρβουνιάρης ενώ υποστηρίζουν σε αρκετές περιπτώσεις  ο ρέφερε από την Ανατολική Αττική προκάλεσε των εκνευρισμό των ποδοσφαιριστών.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο γήπεδο και έφτασαν κοντά στο στα πρώτα λεπτά όμως ο Παυλάκης αντί να κόψει τη μπάλα στον αμαρκάριστο Μάναλη προτίμησε να σουτάρει με τον Λαζαρίδη να μπλοκάρει τη μπάλα. Λίγα λεπτά πριν ολοκληρωθεί το α’ μέρος οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι το οποίο προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των Πειραιωτών με τον Κιπτίου να ευστοχεί και να γράφει το 1-0.  Στην επανάληψη, ο Εθνικός είχε την εδαφική υπεροχή όμως δεν μπόρεσε να εκμεταλλυτεί τις ευκαιρίες με αποτέλεσμα οι Χανιώτες να πανηγυρίσουν ένα σπουδαίο τρίποντο.

Διαιτητές: Δραγάτης, Ρούντος-Τσαλίκογλου (Ανατολικής Αττικής)

ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΡΑΙΑ (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης): Βουτσινάς, Χαλκιάς, Πολυχρονίδης, Γερόλυμος, Σαμιώτης, Μπένα (83′ Ξενιτόπουλος), Λαζανάς, Βελέτης (67′ Σούφλας), Λύγκος (71′ Σταφσουλάι), Παυλάκης, Μάναλης

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Σπαθάρας, Καρβουνιάρης, Βιδάλης, Κιπτίου, Σελινιωτάκης, Μποτωνάκης (81′ Λώττας), Τσικουδάκης (77′ Βλάχος), Σουμπασάκης (46′ Πασιαλής), Πέντσας.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply