Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σημαντική νίκη για την Αγία Παρασκευή

Published

on

Πολύτιμη νίκη με 2-1 στους Αγίους Αναργύρους πανηγύρισε η Αγία Παρασκευή κόντρα στη τοπική Ελπίδα. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά από την αρχή και μόλις στο 3′ ο Νταουτάι αξιοποίησε την πάσα του Ξηντάρα για το 1-0 με πλασέ εντός περιοχής. Οι πράσινοι αντέδρασαν και ισοφάρισαν στο 35′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καράμπελα που ανατράπηκε αρχικά. Όμως, πέντε λεπτά αργότερα ο Τζίτζης στη προσπάθεια του να σεντράρει σκόραρε για το 2-1 στέλνοντας τη μπάλα στο ”Γ” του Αργυρόπουλου που αιφνιδιάστηκε. Στο δεύτερο μέρος ο αγώνας σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Ξηντάρα που προκάλεσε δεκάλεπτη διακοπή. Μάλιστα, ο επιθετικός της Σάντα διακομίσθηκε στο νοσοκομείο λόγω εξάρθρωσης στην ωμοπλάτη.. Στα αγωνιστικά, ο Τζίτζης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη στο 65′ για μαρκάρισμα στον Πετανάι, ο οποίος έβγαινε μόνος απέναντι στον Δράμπαλη. Έτσι, οι γηπεδούχοι πίεσαν αλλά το 2-1 έμεινε ως το τέλος και οι μελανόλευκοι έφτασαν τους 54 βαθμούς στη δεύτερη θέση.

Ελπίδα (Πέτρος Μπόντζος): Αργυρόπουλος, Τζωρτζάτος, Καράμπελας, Κωνσταντίνου, Αντωνίου, Κότσαλης (65′ Στάθης), Τσονκόβ, Ντίμο (55′ Πανταζής) Πετανάι, Χαρατσάρης, Τσιόκας (75 Τζεμαλί).

Αγ.Παρασκευή (Τάσος Δημητρίου): Δράμπαλης. Τζίτζης, Κωνσταντίνου Ν., Καραπιπέρης, Κουστουμπέκης, Τσώνης, Μυλωνάς (70′ Κωνσταντίνου Ι.), Λάσκαρης, Νταουτάι, Πασάς (87′ Αλευρής) Ξηντάρας (60′ Βουλωμένος).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply