Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σημαντική νίκη για την Ηλιούπολη

Published

on

Δεύτερη σερί εντός έδρας νίκη πανηγύρισε η Ηλιούπολη κόντρα στα Σούρμενα με 2-1. Οι κυανέρυθροι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και έχασαν στο πρώτο μέρος τη μεγαλύτερη φάση με τον Γεμιστό που έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Ασλάνογλου. Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 70′ ο Γεμιστός σκόραρε για άλλη μια αγωνιστική για το 1-0 με διαγώνιο αριστερό σουτ και στο 77′ ο Κάππος με προβολή πάνω στη γραμμή έπειτα από κόρνερ του Δωματιώτη σημείωσε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι που δεν εμφανίστηκαν σε καλή κατάσταση, μείωσαν απλά σε 2-1 στις καθυστερήσεις με τον Δημογιάννη. Έτσι, ο ”Ήλιος” έφτασε τους 30 βαθμούς και προσπέρασε τους ”ροσσονέρι” που έμειναν στους 28 ενδέκατοι.

Διαιτητές: Καλογερόπουλος, Γεωργαράκος, Καρατζίκας.

Ηλιούπολη (Μ.Δωματιώτης): Κωνσταντάρας, Ζιαμπάρας (55′ Ξένος), Χουχουλής, Γάγγος, Αγοραστός, Κάππος, Ζουμπουνέλης, Εστυλιανίδης, Στεφάνου (81′ Μελετιάδης), Δωματιώτης (80′ Ορφανός), Γεμιστός.

Σούρμενα (Μ.Κάτσικας): Ασλάνογλου, Πρέκας, Κοντιμπάς, Ακριτίδης, Μπουγιούκος, Τσακύρης, Θεοδώρου (60′ Πετρίτσης), Μανωλιάδης, Γιαννόπουλος, Χατζηγεωργίου, Δημογιάννης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply