Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σημαντική νίκη για το Χαϊδάρι κόντρα στον Θρίαμβο

Published

on

Χαϊδάρι και Θρίαμβος Αθηνών αναμετρήθηκαν στο ”Τάκης Χαραλαμπίδης”, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τελικά την νίκη με 1-0 χάρις σε γκολ του Καρώνα. Ο καιρός ήταν ιδανικός για ποδόσφαιρο και το γήπεδο γέμισε με περίπου 250 οπαδούς.

 

Ο Γιώργος Ασπρογέρακας παρέταξε την ομάδα του χωρίς απουσίες. Οι παίκτες του απέδωσαν καλό ποδόσφαιρο ανά διαστήματα, πήραν δίκαια την νίκη όμως έκαναν πολλά αβίαστα λάθη κυρίως στην τελική πάσα. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Κώστα Αρζένη θα μπορούσε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας. Στάθηκε αρκετά καλά μέσα στο γήπεδο, αλλάζοντας πολλές πάσες και βγαίνοντας στην αντεπίθεση αλλά πλήρωσε ένα λάθος του τερματοφύλακα Αλευρή.

 

Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε πολλές φάσεις, αλλά ο ρυθμός ήταν καλός. Το παιχνίδι ήταν σκληρό, με πολλά τάκλιν και σφυρίγματα από τον διαιτητή Καλογερόπουλο. Πρώτη ουσιαστική φάση το οριζόντιο δοκάρι του Χριστούλη στο 21′. Στην συνέχεια ο Κοτσολάκος είχε ένα καλό σουτ στο 34′ ψηλά ενώ στο 38′ ο Αλευρής έκανε την επέμβαση του αγώνα, αποκρούοντας ενστικτωδώς δυνατό σουτ του Καρώνα μέσα στην περιοχή που κόντραρε πάνω στον Λιόλιο.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ακυρωθέν γκολ του Διαμαντή στο 52′, μια φάση αρκετά οριακή για τον βοηθό. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός δεν βρήκε στόχο στο 54′ και στο 59΄για να έρθει ο Καρώνας στον 65′ και να ανοίξει το σκορ μέσα σε έξαλλος πανηγυρισμούς. Ο 20χρονος επιθετικός ξεπέρασε στο σπριντ τον Παππά και εκτέλεσε τον εκτός θέσης Αλευρή. Ο Θρίαμβος πίεσε για την ισοφάριση όμως δεν απείλησε ουσιαστικά ενώ στο 78′ ο διαιτητής ακύρωσε εκπληκτικό γκολ με τακουνάκι του Παππά για επιθετικό φάουλ. Στα τελευταία λεπτά δεν υπήρξε κάτι αξιοσημείωτο, έτσι το Χαϊδάρι πήρε το τρίποντο της κορυφής.

 

Χαϊδάρι (Γιώργος Ασπρογέρακας): Τριανταφύλλου, Πολίτης, Νούλας, Κασάπης, Πανταζόπουλος, Μπατής, Ρούσα (64′ Τουρκοχωρίτης) Χριστούλης, Καρώνας (90′ Δημητρακόπουλος), Κοτσολάκος (64′ Κακαράκης) Διαμαντής (C).

 

Θρίαμβος Αθηνών (Κώστας Αρζένης): Αλευρής, Ζαχαρόπουλος (88′ Χατζηναθαναήλ), Ευαγγελόπουλος, Θεμελίδης, Λιόλιος, Τσιούγκος, Νικόλας, Μαντακίδης (69′ Σαλαπάτας), Φύτρος (56′ Συμεωνίδης), Παππάς (C), Μαστρογιάννης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply