Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σημαντική νίκη για Φωστήρα Ηλιούπολης

Published

on

Ομάδα η οποία έχει όλα τα φόντα για να πρωταγωνιστήσει φαίνεται πως είναι ο Φωστήρας Ηλιούπολης ο οποίος επικράτησε και του Πανερυθραϊκού με 3-2 και έπιασε στην 2η θέση το Χαϊδάρι. Σε μεγάλη ημέρα βρέθηκε για ακόμη ένα ματς ο Μάνθος Φάλαγγας ο οποίος με δυο γκολ (7′,58′) απέδειξε ότι αποτελεί ποδοσφαιριστή που θα προσφέρει λύσεις στην ομάδα του Ανδρέα Μηλιά. Στο 35′ ο Αντωνιάδης είχε ισοφαρίσει σε 1-1, ενώ στο 61′ ο Βουλτσίδης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο 86′ με τον Σουμελίδη. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Φάρου με δεύτερη κίτρινη. Καλή η διαιτησία των Γκάμαρη, Σαμοϊλη και Γιαννόπουλου.


Φωστήρας Ηλ.: Γαγάνης, Φάρος, Ασωνίτης Ν., ΑΪβάζης (66’ Ασωνίτης Β), Κυριαζής (9’ Μαστρογιάννης), Μπαρδάκης, Καφαντάρης (46’ Βουλτσίδης), Φαρμάκης, Φάλαγγας, Χαλιβελάκης, Σπυρόπουλος.

Ερυθραία: Μολφέσης, Σουμελίδης, Γκριτζάς (65’ Αδρακτάς), Γεωργακόπουλος, Γκόλιας, Αντιολ, Παπαθανασίου, Γιαννόπουλος (70’ Μίχας), Αντωνιάδης, Μπρίλης (34’ Λιοσάτος)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply