Connect with us

4ος Όμιλος

Σημαντική νίκη με Γιούχτα ο ΠΑΟΚ

Published

on

Ο ΠΑΟ Κρουσώνα πήρε τη νίκη με 2-0 κόντρα στον Γιούχτα για την 8η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’Εθνικής. Έτσι, οι ασπρόμαυροι έφτασαν τους έντεκα βαθμούς ενώ οι κυανόλευκοι παρέμειναν στους πέντε και την 12η θέση.

Οι γηπεδούχοι ήταν κυρίαρχοι σε όλο το παιχνίδι. Στο 44′ ο Μαυρομάτης βγαίνει από τα πλάγια τετ α τετ αλλά ο τερματοφύλακας του Γιούχτα αποκρούει σωτήρια. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ο Μπάτσι δεν εκμεταλλεύτηκε την συρτή σέντρα του Σκουτέλη από τα δεξιά και αστόχησε από την μικρή περιοχή απέναντι στον Δημαράκη. Δύο λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Μπάτσι με μονοκόμματο σουτ σημάδεψε το δοκάρι και στο 48′ ξανά ο Δημαράκης απομάκρυνε σε κόρνερ την κεφαλιά του Σκουτέλη. Ο τελευταίος λύτρωσε τους γηπεδούχους στο 60′ με ωραία ενέργεια και σουτ από τα αριστερά, μετουσιώνοντας σε γκολ την υπεροχή της ομάδας του. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Μαυρομάτης στο 78′ με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και έδωσε το έναυσμα για πανηγυρισμούς. Τέλος, η φιλοξενούμενη ομάδα έμεινε με δέκα παίκτες στο 80′ λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Ζαφειρίδη.

ΠΑΟ Κρουσώνα: Κόλλιας, Μασέλης, Γκαλίτσιος, Γεωργαντζιάς, Ταβλαδωράκης, Σερέτης, Γούλας (53′ Φουκαράκης), Μαυρομάτης, Μπάτσι (82′ Πουλάκης), Κρίτσας, Σκουτέλης (86′ Χαρίσης).

Γιούχτας: Δημαράκης, Κασσωτάκης, Κορτσινίδης (75′ Παπαδιός), Σεληνιωτάκης, Παναγιωτόπουλος, Παχάκης, Δωματάς. Ζαφειρίδης, Ηλιόπουλος (69′ Κωνσταντίνου), Μιχελακάκης, Μυλωνάς (82′ Σκούφος).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply