Connect with us

6ος Όμιλος

Σημαντική νίκη ο Εθνικός Πειραιά, 2-1 τη Θύελλα Ραφήνας

Published

on

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τον Εθνικό Πειραιά, που θα του δώσει και “αέρα” ψυχολογίας για τη συνέχεια. Το συγκρότημα του Θεόφιλου Καλύβα επιβλήθηκε στους Αγίους Αναργύρους με 2-1 της Θύελλας Ραφήνας, που υπέστη τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της.

Μόλις στο 4′ οι Πειραιώτες πήραν “κεφάλι” στο σκορ με τον “δαιμονιώδη” Διάκο. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με πέναλτι του Δρόση στο 17′, φάση για την οποία διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι γηπεδούχοι.
Ο Εθνικός κυριάρχησε στη συνέχεια και πέτυχε το γκολ που του έδωσε το “τρίποντο” με τον Ζωγραφάκη στην αρχή της επανάληψης(51′). Οι νικητές έχασαν και πέναλτι στο 74′ με τον Λύγκο(δοκάρι).

Διαιτήτευσε ο Τριανταφύλλου(Αργολίδας).

ΕΘΝΙΚΟΣ(Θεόφιλος Καλύβας): Μπαντίκος, Νταούλιας, Ζωγραφάκης, Παπαγεωργίου, Αποστόλου(81′ Δώδας), Ντάφλας, Κούντου(54′ λ.τρ. Δούμουρας), Διάκος(86′ Πάππος), Μπέλερης, Κακοσίμος, Λύγκος.

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ(Νίκος Μεσολόγγης): Πρίφτη, Μαργέτης, Φύτρος, Μαντζώρος, Ανδρίκος, Ντόσκας(90’ Σαντίκου), Αράπης(65’ Ζέκιο), Μαρτίνος, Δρόσης, Σουλτανίδης(46’ Γούλας), Παντελίδης(76’ Παναγιώτου).

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ