Connect with us

Υποδομές

Σημαντική συνεργασία για την Talent City F.C.

Published

on

Σε μια πολύ σημαντική συνεργασία προχώρησε η  Talent City F.C., που προχώρησε σε σύναψη συμφωνίας με τον διακεκριμένο χειρούργο-ορθοπεδικό Γιώργο Μπεσίρη.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση…

<< Ανακοίνωση
Την έναρξη συνεργασίας ανακοίνωσε πριν λίγες ώρες ο Διευθύνων Σύμβουλος του Δικτύου Talent City F.C, κύριος Μιχάλης Γκιτάκος, με το χειρούργο ορθοπεδικό Dr Γεώργιο Μπεσίρη!!!
Η πολύχρονη εμπειρία του σε ιδιωτικές κλινικές και νοσοκομεία, καθώς και στην ιατρική κάλυψη ποικίλων αθλητικών συλλόγων, παράλληλα με την θεώρηση της ιατρικής ως λειτούργημα, τον οδήγησε στην ίδρυση της Orthopedia, με στόχο την παροχή ορθοπεδικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και την ολοκληρωμένη θεραπευτική παρέμβαση για κάθε ορθοπεδικό πρόβλημα.
Είναι υποψήφιος διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής Αθηνών με διδακτορικό με θέμα “Συγκριτική μελέτη της τοπικής χρήσης του τρανεξαμικού οξέος στην ολική αρθροπλαστική γόνατος (ενδοαρθρική – περιαρθρική έγχυση)”.
O Δρ. Γεώργιος Μπεσίρης συμμετέχει ενεργά, τακτικά και συστηματικά (ως βοηθός του ΔΕΠ του “Ανατομείου”) κατά την προετοιμασία και διενέργεια των Εργαστηριακών Ασκήσεων αλλά και της ανατομικής διδασκαλίας στην αίθουσα Ανατομών της Ιατρικής Σχολής μέχρι και σήμερα.
Ως φοιτητής το 2001 ίδρυσε την Ιατρική Εταιρεία Κάλυψης Αθλητικών Διοργανώσεων ( Ι.Ε.Κ.Α.Δ ) προσφέροντας υπηρεσίες σε όλους τους τύπους αθλητικών εκδηλώσεων ( Ποδόσφαιρο – Τουρνουά 5×5 – Μπάσκετ – Καράτε – Ξιφασκία – Πόλο – Χόκεϋ ).
Το 2006 ανέλαβε αντιπρόεδρος υγειονομικής επιτροπής στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Αττικής ( Ε.Π.Σ.Δ.Α ) και λίγο αργότερα την ιατρική κάλυψη της ποδοσφαιρικής ομάδας Φυλής “Θρασύβουλος”.
Το 2013 ίδρυσε την Orthopedia, με στόχο την παροχή ορθοπεδικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και την ολοκληρωμένη θεραπευτική παρέμβαση για κάθε ορθοπεδικό πρόβλημα.
Είναι επίσης μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Τραύματος και Επείγουσας Χειρουργικής, της Αθλητιατρικής Εταιρείας Ελλάδος και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.
Έχει συμμετάσχει στη διοργάνωση πολλών επιστημονικών συνεδρίων.
Έτσι, πλέον όλοι οι αθλητές του δικτύου της Talent City F.C, θα μπορούν να απευθύνονται στο δικό μας γιατρό για οτιδήποτε προκύψει!
Σας ευχαριστούμε γιατρέ για τη σύναψη συνεργασίας και που ακόμα μια φορά αποδεικνύετε έμπρακτα οτι στηρίζετε τον ερασιτεχνικό αθλητισμό!!!
Καλή μας αρχή! >>