Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σημαντικός βαθμός για την Ηλιούπολη

Published

on

Σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια που καταβάλει για την παραμείνει στην κατηγορία απέσπασε η Ηλιούπολη στο Αιγάλεω, μένοντας στο ισόπαλο 0-0 με την Αγία Ελεούσα. Ο ‘Ήλιος’ πάντως εάν ήταν πιο τυχερός στην τελική προσπάθεια θα μπορούσε να είχε φύγει με το διπλό από τους Ορυζόμυλους καθώς στο 44′ η προσπάθεια του Γεμιστού σταμάτησε στο δοκάρι ενώ στην επαναφορά ο Στεφάνου με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 49′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο γήπεδο λόγω αποβολής του Μελετιάδη, ενώ στο 70′ η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε όταν την άγουσα για τα αποδυτήρια από πλευράς γηπεδούχων πήρε ο Κακαβάς. Στο 72′ ο Δωματιώτης βρέθηκε απέναντι από τον Ζούκα όμως δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα αφού έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 78′ η ομάδα του Γιώργου Ασπρογέρακα έμεινε με εννέα παίκτες στο γήπεδο λόγω αποβολής του Πλακά νε δεύτερη κίτρινη

ΑΓ. ΕΛΕΟΥΣΑ (Γιώργος Ασπρογέρακας) Ζούκας, Σαρλάς, Μιχελής Β., Πλακάς, Μιχελής Κ., Χρισούλης, Κακαβάς, Νικολάου (52′ Μπούσης), Χόρτσας (62′ Καλογερής), Τσολάκογλου (81′ Μουστάκης), Ρούσσος.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Μιχάλης Δωματιώτης) Κωνσταντάρας, Ζιαμπάρας, Γάγγος (78′ Κάππος), Ξένος (86′ Χουχουλής), Αγοραστός, Μελετιάδης, Ζουμπουνέλης, Εστυλιανίδης, Στεφάνου (72′ Ορφανός), Δωματιώτης, Γεμιστός.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply