Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σημαντικό διπλό για Πεύκη

Published

on

Χρειάστηκε να περάσουν 6 αγωνιστικές προκειμένου η Πεύκη να φτάσει σε νίκη καθώς η ομάδα των νοτίων προαστίων τελευτάια φορέ που είχε κερδίσει ήταν στις 8 Οκτωβρίου όταν και είχε επικρατήσει το Ιάσονα με 2-1. Το απόγευμα του Σαββάτου, οι ‘μπλε’, παρά το γεγονός ότι ολοκλήρωσαν το ματς με εννέα παίκτες, επιβλήθηκαν με το φτωχό πλην πολύτιμο 1-0 του Πήγασου Πατησίων ο οποίος δείχνει να μην μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της κατηγορίας. Πάντως, την αναμέτρηση επισκίασε το περιστατικό που έλαβε χώρα στο 52′ όταν ο Κωνσταντόπουλος βρέθηκε στο έδαφος καθώς ο άσος των φιλοξενούμενων νωρίτερα είχε χάσει τις αισθήσεις του. Παρ’ όλα αυτά, ο ίδιος σηκώθηκε λίγα λεπτά αργότερα δείχνοντας να μην έχει κάτι το ανησυχητικό. Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Πεύκη μπήκε δυνατά στο ματς και στο 27′ έφτασε κοντά στο γκολ όμως το φάουλ του Μάτσου σταμάτησε στο δοκάρι. Λίγο πριν την ολοκλήρωση του α’ μέρους και συγκεκριμένα στο 44′ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ χάρις σε γκολ του Θεοδωρόπουλου. Στο 49′ η Πεύκη έμεινε με παίκτη λιγότερο στο γήπεδο λόγω αποβολής του Γιακουμή, ενώ την άγουσα για τα αποδυτήρια από πλευράς φιλοξενούμενων πήρε και ο Ιορδανίδης στο 89′

Διαιτητές: Κωστούλας, Κολλιάκος-Τσιλιπάνος

ΠΗΓΑΣΟΣ: Μπουρνιάς, Μπάλλας, Γκάτζιος, Λώλο, Ζησόπουλος, Δαφνάς, Γεωργίου (57′ Σαρανταρίδης (85′ Κασσελάκης)), Χαρικιόπουλος, Ξηροκώστας, Παπαδημητρίου, Χονδρός (32′ Κόλλιας)

ΠΕΥΚΗ: Αγαπητός, Κοκαβέσης, Βαφειάδης, Κωνσταντόπουλος, Ανδρέου, Γιακουμής, Μάτσος (88′ Χατζηιωαννίδης), Καμπέρης (74′ Βασιλείου), Ιορδανίδης, Θεοδωρόπουλος, Μέτσκα (55′ Γκατζιώρας).

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply