Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σημαντικό διπλό για την Αγία Ελεούσα

Published

on

Μπροστά σε περίπου 100 φίλους της, η Αγία Ελεούσα επικράτησε στην έδρα της Αγίας Παρασκευής 1-0. Οι ‘κυανόλευκοι’ πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και υποχρέωσαν σε διαδοχική ήττα την Santa, η οποία βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Βαγγέλη Ιντζέκαρο. Σκόρερ για το συγκρότημα της Αγίας Βαρβάρας ήταν ο ηγέτης και αρχηγός της, Αλέξανδρος Ρούσσος, στο 14′ έπειτα από κλέψιμο και πάσα του Κώστα Μιχελή. Στην συνέχεια της αναμέτρησης, οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα εξαιτίας της αμυντικής λειτουργίας των φιλοξενούμενων. Από την άλλη πλευρά, το συγκρότημα του Αλβέρτου Παπαδάκη απείλησε τον Γιαννόπουλο τρεις φορές και παραλίγο να βρουν στόχο, αλλά οι Ρούσσος, Κακαβάς και Τσολάκογλου δεν τα κατάφεραν και το 1-0 παρέμεινε μέχρι τέλους.

Διαιτητές: Γκάμαρης Α., Τουμπακάρης Ι., Κουτσόγιαννος Ν.

Santa (Βαγγέλης Ιντζέκαρος): Γιαννόπουλος, Τζίτζης, Αλευρής Α., Αναγνωστόπουλος, Σταματέας, Τσώνης, Ξηντάρας (71′ Μπότης), Νταουτάι, Κράσι, Καφετζής (83′ Τσοπανάκος), Μυλωνάς (46′ Καρβούνης).

ΑΠΕ (Αλβέρτος Παπαδάκης): Ζούκας, Βατίστας, Καζάλας (88′ Μουστάκης), Πλακάς, Μιχελής Κ., Χρυσούλης, Κακαβάς, Κλωνάρης, Μπούσης (46′ Καλλογερής), Πολυκρέτης (73′ Τσολάκογλου), Ρούσσος.